Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Video laten maken

Wij laten jouw video scoren!

  • Verhoog je conversie met minimaal 30%
  • Vergroot je online vindbaarheid
  • Websitebezoekers blijven gemiddeld 2 tot 5 minuten langer

Offerte ontvangen

Een succesvolle video laten maken

Een video laten maken door FreshTV staat voor succes. De waarde van een video is de afgelopen jaren enorm gegroeid en zal dit de komende jaren alleen maar blijven doen. Video zorgt ervoor dat bezoekers gemiddeld 2 tot 5 minuten langer op je website blijven. Daarnaast verhoogt video je conversie gemiddeld met minimaal 30%. Wij zijn expert in het maken van doeltreffende video’s. Wil jij ook hoger scoren in de zoekresultaten en je conversie flink verhogen? We helpen je graag met succesvolle video’s. Bekijk de onderstaande video’s die klanten door ons hebben laten maken. Nog meer succesvolle video’s bekijken van FreshTV? Check ons portfolio!

Succesvolle voorbeelden

Woonsquare commercial

Woonsquare heeft een video laten maken ter vergroting hun naamsbekendheid.

Migopear commercial

Deze Migopear laat je altijd lachen, ongeacht de situatie!

Video kent ongekende mogelijkheden

Video kent ongekende mogelijkheden

Er zijn veel verschillende soorten video’s die je zowel intern als extern kan inzetten voor bijvoorbeeld een bedrijf. Te denken valt aan klant testimonials, een productreview, een instructievideo, een bedrijfsfilm of een commercial.

Elke aanvraag vraagt om een persoonlijke benadering die aansluit bij de stijl van jou of je bedrijf. Wij beschikken over de juiste kennis die nodig is om tot een succesvolle video te komen. FreshTV zal van het eerste tot het laatste moment betrokken zijn in het proces van een video laten maken.

Een video op maat laten maken door FreshTV

Een video op maat laten maken door FreshTV

Een video die voor een klant op maat is gemaakt wordt gemiddeld 45% vaker geopend. Daarnaast zijn ook de acties na het bekijken van de video gemiddeld hoger.

Het inzetten van video is hot en dé manier in 2017 om een ingewikkelde boodschap helder en aantrekkelijk over te brengen. De mogelijkheden zijn enorm en voor elke aanvraag hebben wij advies op maat. We denken graag met je mee in het proces en komen samen tot een unieke video die niet meer zal loslaten.

Wat anderen zeggen...

FreshTV is een heel professionele club en een verlengstuk van de communicatie afdeling! Ze zijn behulpzaam, denken met je mee en zijn super geduldig. Een frisse en creatieve partij om mee samen te werken aan animaties en bedrijfsvideo's.
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
8.2

— Marjolein Overbosch, Communications Manager @ DMT Environmental Technology

De samenwerking met FreshTV was erg fijn! Ze hebben goed naar onze ideeën geluisterd en dat heeft geresulteerd in een bedrijfsfilm waar we echt trots op zijn!
Annelij beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Annelij Clemens, Marketing Manager @ Re5al

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Met passie voor het vak kijkt Peter altijd waar de kansen liggen van een succesvolle video of animatiefilm. Ruim 13 jaar ervaring in de TV en Marketing wereld zorgen voor een gezonde dosis kennis die dagelijks wordt aangevuld met nieuwe data die minutieus worden bestudeerd!

Trots op onze Peter vanwege zijn passie voor video, kritische blik en frisse manier van leiding geven. Waar hij gelukkig van wordt? Van zijn vrouw en kinderen!

Bekijk het complete FreshTV team

Overtuigd om je video door ons te laten maken?

Wil je een doeltreffende video laten maken? FreshTV helpt je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs en bespreek jouw mogelijkheden onder genot van een verfrissende smoothie. Gebruik je al video? Doe de gratis videocheck en ontdek of jij al aan de juiste voorwaarden voldoet van een goede video.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.