“Wij maken video’s die niet meer loslaten’’


.

Een succesvolle video laten maken

Een video laten maken door FreshTV staat voor succes. De waarde van een video is de afgelopen jaren enorm gegroeid en zal dit de komende jaren alleen maar blijven doen. Video zorgt ervoor dat bezoekers gemiddeld 2 tot 5 minuten langer op je website blijven. Daarnaast verhoogt video je conversie gemiddeld met minimaal 30%. Wij zijn expert in het maken van doeltreffende video’s. Wil jij ook hoger scoren in de zoekresultaten en je conversie flink verhogen? We helpen je graag met succesvolle video’s.

Bekijk de onderstaande video’s die klanten door ons hebben laten maken. Nog meer succesvolle video’s bekijken van FreshTV? Check ons portfolio!

.


Dit is een video die wij hebben gemaakt voor Woonsquare

We kunnen soortgelijke video’s ook voor jouw bedrijf of merk produceren!

 


Video kent ongekende mogelijkheden

Er zijn veel verschillende soorten video’s die je zowel intern als extern kan inzetten voor bijvoorbeeld een bedrijf. Te denken valt aan klant testimonials, een productreview, een instructievideo, een bedrijfsfilm of een commercial.

Elke aanvraag vraagt om een persoonlijke benadering die aansluit bij de stijl van jou of je bedrijf. Wij beschikken over de juiste kennis die nodig is om tot een succesvolle video te komen. FreshTV zal van het eerste tot het laatste moment betrokken zijn in het proces van een video laten maken.

Een video op maat laten maken door FreshTV

Een video die voor een klant op maat is gemaakt wordt gemiddeld 45% vaker geopend. Daarnaast zijn ook de acties na het bekijken van de video gemiddeld hoger.

Het inzetten van video is hot en dé manier in 2017 om een ingewikkelde boodschap helder en aantrekkelijk over te brengen. De mogelijkheden zijn enorm en voor elke aanvraag hebben wij advies op maat. We denken graag met je mee in het proces en komen samen tot een unieke video die niet meer zal loslaten.

video-laten-maken

video-laten-maken-freshtv


.

Peter de Graaf

Overtuigd om je video door ons te laten maken?

Wil je een doeltreffende video laten maken? FreshTV helpt je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs en bespreek jouw mogelijkheden onder genot van een verfrissende smoothie. Gebruik je al video? Doe de gratis videocheck en ontdek of jij al aan de juiste voorwaarden voldoet van een goede video.

.