Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Video laten maken door FreshTV Videomarketing

Video laten maken

  • Professioneel
  • Krachtig
  • Creatief

Offerte ontvangen Afspraak maken

Een video laten maken

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, goede filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je, op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes te maken. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdient. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Succesvolle voorbeelden

Infomercial HZPC Sunita

De introductiefilm van het aardappelras Sunita!

PRA Health Sciences drug research

Een succesvolle corporate video om extra vrijwilligers te werven voor geneesmiddelenonderzoek.

Video Beter Bed Bezorger

Beter Bed zoekt nieuwe bed-bezorgers!

Bedrijfsfilm - Aldowa

Indrukwekkende making of van het Atrium

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

FreshTV is een heel professionele club en een verlengstuk van de communicatie afdeling! Ze zijn behulpzaam, denken met je mee en zijn super geduldig. Een frisse en creatieve partij om mee samen te werken aan animaties en bedrijfsvideo's.
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
8.2

— Marjolein Overbosch, Communications Manager @ DMT Environmental Technology

De samenwerking met FreshTV was erg fijn! Ze hebben goed naar onze ideeën geluisterd en dat heeft geresulteerd in een bedrijfsfilm waar we echt trots op zijn!
Annelij beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Annelij Clemens, Marketing Manager @ Re5al

Video kent ongekende mogelijkheden

Video kent ongekende mogelijkheden

De waarde van een video is de afgelopen jaren enorm gegroeid en zal dit de komende jaren alleen maar blijven doen. Video zorgt ervoor dat bezoekers tot wel drie minuten langer op je website blijven. Daarnaast verhoogt video je conversie tot wel 30%. Laat nu een doeltreffende en creatieve video maken. Wil jij ook hoger scoren in de zoekresultaten en je conversie flink verhogen? We helpen je graag met succesvolle videofilms. Vraag nu een prijs op.

Een video op maat laten maken door FreshTV

Een video op maat laten maken door FreshTV

Onze video’s zijn creatief en professioneel, we worden met bijna 5 sterren gewaardeerd op Google. Een video laten maken door FreshTV zorgt er voor dat je meer interactie op je website met de doelgroep zal krijgen. We raden niet aan zelf een video te maken; Je komt gewoon niet meer weg met een “stockvideo” of een amateuristische film, uit onderzoek blijkt dat dit een negatief effect op de doelgroep heeft.

Het inzetten van video is dé manier om een ingewikkelde boodschap helder en aantrekkelijk over te brengen. De mogelijkheden met online video zijn enorm en voor elke aanvraag hebben wij advies op maat. Samen komen we tot een unieke video die je niet meer loslaat.

Hoe produceren wij een video?

Hoe produceren wij een video?

We starten bij het maken van een videofilm met een intake. Deze intake kan uitgebreid of summier. Afhankelijk van de tijd die jij hebt. Wij zijn namelijk goed in staat om een video te produceren die aansluit bij je doelgroep. We begrijpen wat je wilt vertellen en schrijven een script waar je blij van wordt. FreshTV heeft in de afgelopen jaren video’s gemaakt voor vele branches, zoals de zorg, industrie, ICT, Financiële dienstverlening, etc, etc. Check ons portfolio maar eens met enkele voorbeelden uit meerdere branches.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Overtuigd om je video door ons te laten maken?

Wil je een doeltreffende video laten maken? FreshTV helpt je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs en bespreek jouw mogelijkheden onder genot van een verfrissende smoothie.

Offerte ontvangen Afspraak maken

Logica brengt je van A naar B, video brengt je overal ;)

Veelgestelde vragen

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV