“Je kan beter geen video hebben dan een slechte video.”


.

Wat is jouw online Reputatie?

Een slechte video is not done. Als het gaat om reputatie management. Op het moment dat iemand serieus geïnteresseerd is in jouw product of dienst, willen zij geen ouderwetse of amateuristische video zien. Video met te veel wisselende shots, niet passende effecten, slecht leesbare teksten is uit den boze. Je kan beter geen video hebben dan een slechte video. Zodra kijkers jouw video’s als slecht hebben ervaren, kijken zij niet meer verder en kunnen ze zelfs negatieve associaties met jouw merk ontwikkelen. Er zijn namelijk genoeg andere aanbieders die dit wel serieus aanpakken!

.


Bekijk een paar slechte voorbeelden die je reputatie schaden:


Video Reputatie Management

Hoe los je dit op? De videomarketing specialisten van FreshTV halen je oude en slechte video’s offline, want een scherpe webtekst werkt dan beter. Voordat we überhaupt beginnen met het online plaatsen van video gaan we heel kritisch kijken naar wat jouw doel is en wie jouw doelgroep is. Jouw videomarketing strategie moet duidelijk zijn. De boodschap in jouw nieuwe video’s moet concreet en helder zijn en de uitvoering professioneel. Je wilt namelijk meer klanten en meer omzet, maar minder vragen!

Wat je echter nooit mag vergeten is dat deze video’s net als jouw website (die je gewoon goed op orde moet hebben) het visitekaartje zijn van jouw organisatie. Zorg dat jouw videomarketing aanpak ook daadwerkelijk aansluit op de kernwaarden van jouw bedrijf en vooral positief in het oog springen bij de kijker en dat jouw video reputatie niet bestempeld wordt als slecht.

Autoriteit in jouw business!

Hoe meer gemak voor de kijker, hoe beter jouw video reputatie. Vergeet echter de interactie niet! Als kijkers een vraag, een opmerking of een klacht posten onder jouw video op YouTube of Facebook, is deze zichtbaar voor duizenden mensen.

Gooi je reputatie dan ook niet te grabbel en ga de dialoog met de kijkers aan. Problemen los je op, opmerkingen en vragen beantwoord je. Een goede reputatie maakt je namelijk een autoriteit in jouw business!

video reputatie management

video reputatie management freshtv


.

Michael Schouwenaar - FreshTV

Blijf niet achter

Het lijkt veel, en dat is het ook. Daarom is het ook verstandiger om videomarketing uit te laten voeren door iemand met veel kennis van video. Kom dan ook gerust eens langs voor een verse smoothie voor een gratis brainstormsessie, want met video van FreshTV weet je zeker dat jouw doel bereikt wordt!

.