Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Hoe het NIET moet...

Voorkom reputatieschade

  • Positieve impact
  • Interactie met je publiek

Offerte ontvangen

Wat is jouw online Reputatie?

Een slechte video is not done. Als het gaat om reputatie management. Op het moment dat iemand serieus geïnteresseerd is in jouw product of dienst, willen zij geen ouderwetse of amateuristische video zien. Video met te veel wisselende shots, niet passende effecten, slecht leesbare teksten is uit den boze. Je kan beter geen video hebben dan een slechte video. Zodra kijkers jouw video’s als slecht hebben ervaren, kijken zij niet meer verder en kunnen ze zelfs negatieve associaties met jouw merk ontwikkelen. Er zijn namelijk genoeg andere aanbieders die dit wel serieus aanpakken!

Voorbeelden van video's die je reputatie verpesten

GP Corporate Video

Zou jij trots zijn op een video als deze?

Moving Forward In The Company

Een video over motivatie, zakelijk cultuur en werkplek. Niet echt om warm van te worden...

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Het is een professionele stap om datgene wat je doet in beeld weer te geven, alleen zou ik dit wel door een professionele partij als FreshTV laten doen. We hebben veel positieve reacties gekregen. FreshTV Videomarketing is écht creatief bezig.
Alex beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Alex van Dalen, Directeur @ Beenen Automatisering

FreshTV heeft voor Wireless Value een animatie gemaakt. Doel was om een complex product in 1 minuut helder en duidelijk uit te leggen. FreshTV heeft onze verwachtingen overtroffen. De communicatie met de projectmanager tijdens het traject was helder en vlot.
Bas beoordeelde
FreshTV met een
9.0

— Bas Visser, Sales- en marketingmanager @ Wireless Value

Video Reputatie Management

Video Reputatie Management

Hoe los je dit op? De videomarketing specialisten van FreshTV halen je oude en slechte video’s offline, want een scherpe webtekst werkt dan beter. Voordat we überhaupt beginnen met het online plaatsen van video gaan we heel kritisch kijken naar wat jouw doel is en wie jouw doelgroep is. Jouw videomarketing strategie moet duidelijk zijn. De boodschap in jouw nieuwe video’s moet concreet en helder zijn en de uitvoering professioneel. Je wilt namelijk meer klanten en meer omzet, maar minder vragen!

Wat je echter nooit mag vergeten is dat deze video’s net als jouw website (die je gewoon goed op orde moet hebben) het visitekaartje zijn van jouw organisatie. Zorg dat jouw videomarketing aanpak ook daadwerkelijk aansluit op de kernwaarden van jouw bedrijf en vooral positief in het oog springen bij de kijker en dat jouw video reputatie niet bestempeld wordt als slecht.

Autoriteit in jouw business!

Autoriteit in jouw business!

Hoe meer gemak voor de kijker, hoe beter jouw video reputatie. Vergeet echter de interactie niet! Als kijkers een vraag, een opmerking of een klacht posten onder jouw video op YouTube of Facebook, is deze zichtbaar voor duizenden mensen.

Gooi je reputatie dan ook niet te grabbel en ga de dialoog met de kijkers aan. Problemen los je op, opmerkingen en vragen beantwoord je. Een goede reputatie maakt je namelijk een autoriteit in jouw business!

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Blijf niet achter

Het lijkt veel, en dat is het ook. Daarom is het ook verstandiger om videomarketing uit te laten voeren door iemand met veel kennis van video. Kom dan ook gerust eens langs voor een verse smoothie voor een gratis brainstormsessie, want met video van FreshTV weet je zeker dat jouw doel bereikt wordt!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV