Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Hoe het NIET moet...

Voorkom reputatieschade

  • Positieve impact
  • Interactie met je publiek

Offerte ontvangen

Wat is jouw online Reputatie?

Een slechte video is not done. Als het gaat om reputatie management. Op het moment dat iemand serieus geïnteresseerd is in jouw product of dienst, willen zij geen ouderwetse of amateuristische video zien. Video met te veel wisselende shots, niet passende effecten, slecht leesbare teksten is uit den boze. Je kan beter geen video hebben dan een slechte video. Zodra kijkers jouw video’s als slecht hebben ervaren, kijken zij niet meer verder en kunnen ze zelfs negatieve associaties met jouw merk ontwikkelen. Er zijn namelijk genoeg andere aanbieders die dit wel serieus aanpakken!

Voorbeelden van video's die je reputatie verpesten

GP Corporate Video

Zou jij trots zijn op een video als deze?

Moving Forward In The Company

Een video over motivatie, zakelijk cultuur en werkplek. Niet echt om warm van te worden...

Video Reputatie Management

Video Reputatie Management

Hoe los je dit op? De videomarketing specialisten van FreshTV halen je oude en slechte video’s offline, want een scherpe webtekst werkt dan beter. Voordat we überhaupt beginnen met het online plaatsen van video gaan we heel kritisch kijken naar wat jouw doel is en wie jouw doelgroep is. Jouw videomarketing strategie moet duidelijk zijn. De boodschap in jouw nieuwe video’s moet concreet en helder zijn en de uitvoering professioneel. Je wilt namelijk meer klanten en meer omzet, maar minder vragen!

Wat je echter nooit mag vergeten is dat deze video’s net als jouw website (die je gewoon goed op orde moet hebben) het visitekaartje zijn van jouw organisatie. Zorg dat jouw videomarketing aanpak ook daadwerkelijk aansluit op de kernwaarden van jouw bedrijf en vooral positief in het oog springen bij de kijker en dat jouw video reputatie niet bestempeld wordt als slecht.

Autoriteit in jouw business!

Autoriteit in jouw business!

Hoe meer gemak voor de kijker, hoe beter jouw video reputatie. Vergeet echter de interactie niet! Als kijkers een vraag, een opmerking of een klacht posten onder jouw video op YouTube of Facebook, is deze zichtbaar voor duizenden mensen.

Gooi je reputatie dan ook niet te grabbel en ga de dialoog met de kijkers aan. Problemen los je op, opmerkingen en vragen beantwoord je. Een goede reputatie maakt je namelijk een autoriteit in jouw business!

Wat anderen zeggen...

Het is een professionele stap om datgene wat je doet in beeld weer te geven, alleen zou ik dit wel door een professionele partij als FreshTV laten doen. We hebben veel positieve reacties gekregen. FreshTV Videomarketing is écht creatief bezig.
Alex beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Alex van Dalen, Directeur @ Beenen Automatisering

FreshTV heeft voor Wireless Value een animatie gemaakt. Doel was om een complex product in 1 minuut helder en duidelijk uit te leggen. FreshTV heeft onze verwachtingen overtroffen. De communicatie met de projectmanager tijdens het traject was helder en vlot.
Bas beoordeelde
FreshTV met een
9.0

— Bas Visser, Sales- en marketingmanager @ Wireless Value

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Michael Schouwenaar

Michael Schouwenaar

Salesmanager

Wil jij ontdekken waar jouw kansen liggen op het gebied van online video marketing? Drink dan een verfrissende smoothie met ons om alle mogelijkheden door te nemen!

Trots op onze Michael vanwege zijn passie voor video, SEO-kennis en warme telefoonstem. Waar hij gelukkig van wordt? Succesvolle marketingoplossingen!

Bekijk het complete FreshTV team

Blijf niet achter

Het lijkt veel, en dat is het ook. Daarom is het ook verstandiger om videomarketing uit te laten voeren door iemand met veel kennis van video. Kom dan ook gerust eens langs voor een verse smoothie voor een gratis brainstormsessie, want met video van FreshTV weet je zeker dat jouw doel bereikt wordt!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.