Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Video testimonial

Bied je klanten een podium

  • Overtuigen met een video testimonial
  • Leg je klanten in de watten
  • Scoren met je reputatie

Offerte ontvangen

Video testimonial

Zelf schreeuwen dat je de allerbeste of goedkoopste bent (in je vakgebied) is een manier van marketing die we steeds minder vaak zien. Vandaag de dag leven we in een zogenoemde reputatie-samenleving. Deze reputatie wordt voornamelijk gevormd door de mening van anderen over jouw organisatie, want geloof het of niet; mensen vertonen nu eenmaal kuddegedrag. Als fictieve Pieter klaagt over een wimper in zijn smoothie bij FreshTV, gaat de geïnformeerde Klaas liever op de koffie bij de grote video-concurrent. Hoe kan je hier als organisatie effectief op inspelen? Allereerst door je klanten dusdanig in de watten te leggen dat ze lovend over je product of dienstverlening zijn. Bied deze tevreden groep vervolgens een podium om hun klantbeoordeling te kunnen uiten. Dit kan in tekst, maar FreshTV wil je liever kennis laten maken met het veel krachtigere fenomeen; video testimonials!

Succesvolle voorbeelden van een video testimonial

Trip Advocaten & Notarissen testimonial

Jaap-Jan Plas blikt gelukkig terug op de samenwerking met FreshTV Videomarketing!

Jan de Jong Topmovers testimonial

Wil jij net als Wendie video inzetten om meer leads te genereren? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen

– Alex van Dalen (directeur Beenen automatisering)

“FreshTV snapte direct waar het over ging”

“Wij doen de besturing van fabrieken en dat doen we dan met name in de food- en in de waterwereld. We zijn met FreshTV in contact gekomen omdat we een animatie wilden laten maken over MES software. We hebben toen de film is uitgekomen heel veel positieve reacties gekregen van klanten en ook van onze medewerkers over de eenvoudige methode hoe we iets complex in beeld hebben gebracht.

Na twee gesprekken is FreshTV met een demo gekomen en die was eigenlijk gelijk goed. Daar waren we blij verrast door, dat ze direct snapte waar het over ging. Ik denk dat we in de toekomst nog wel meer films laten maken door FreshTV.”

– Jan de Boer (eigenaar Sunday’s Groningen)

“Ik vind het een helder, duidelijk en fris beeld”

“De nieuwe generatie kijkt niet meer naar een lokaal krantje, die kijkt naar de nieuwe media. Wij hebben gekozen voor vlog video. Waarom hebben wij daar voor gekozen? Omdat wij daar voor onszelf het beste en duidelijkste kunnen overbrengen wat we doen, wat we willen en hoe we de klant het beste kunnen informeren. Iedereen was dolenthousiast.

Ik vond het een helder, duidelijk en fris beeld. Dat heeft te maken met de achtergrond, maar ook met de medewerkster die heel duidelijk uitlegt wat we doen, wat we willen en waarom. Waarom andere bedrijven voor FreshTV zouden moeten kiezen is in ons geval zo geweest dat FreshTV heel slagvaardig, direct en met korte lijnen heeft gehandeld. Dat was voor ons precies wat we nodig hadden.”

– Evert de Niet (directeur Algemeen Belang)

“Ik heb de samenwerking met de mensen van FreshTV als heel plezierig, open en constructief ervaren”

Algemeen Belang is uitvaartverzekeraar en uitvaartverzorger. We communiceren met de wereld om ons heen met papier. Nu, uitvaartverzekering 2.0, communiceer je met geluid en beeld. Dat hebben we gevonden bij FreshTV.

Wij hebben een aantal spots door FreshTV laten maken. Ik heb de samenwerking met de mensen van FreshTV als heel plezierig, open en vooral constructief ervaren. Bedrijven zouden contact moeten opnemen met FreshTV om in ieder geval het gesprek aan te gaan over de waarde die video kan hebben in je communicatiemix.

We zijn absoluut van plan om in de toekomst weer video in te zetten. We leven in de tijd van beweging, geluid en de smartphone. Zelfs een oude man als ik geniet er nog elke dag van!

– Wendie Roelofs (Mede eigenaar Jan de Jong Top Movers)

“FreshTV is een bedrijf waarbij het persoonlijke heel erg naar voren komt”

Jan de Jong is een verhuisbedrijf. Voordat wij FreshTV ingeschakeld hebben, hadden wij de ervaring gehad dat er weinig leads op onze website binnenkwamen. De videovorm die wij gekozen hebben is het maken van testimonials en bedrijfsfilmpjes. Ook de website hebben wij door FreshTV laten maken. De video’s hebben we gedeeld via social media als YouTube en Facebook.

We zijn met FreshTV in zee gegaan omdat het een bedrijf is met korte lijnen waarbij het persoonlijke heel erg naar voren komt. Ik denk dat dit heel goed aansluit bij verschillende bedrijven. Heel veel bedrijven willen toch graag het persoonlijke contact.

Wij gaan in de toekomst zeker weer video inzetten voor onze website en marketingdoeleinden. En ja, wij zullen ook voor FreshTV kiezen!”

– Elske Dijkstra (Projectmanager Golazo Noord Nederland)

“We zagen online veel meer mogelijkheden”

“Wij zijn van het bedrijf Golazo Noord Nederland. Wij organiseren op jaarbasis een aantal sportevenementen. De grootste daarvan is de 4 Mijl van Groningen. We hopen uiteraard bij een aantal evenementen natuurlijk op een zo hoog mogelijk aantal deelnemers dat meedoet en we zagen dat er online veel meer mogelijkheden waren en daarvoor hebben wij FreshTV ingeschakeld.

De reacties die wij krijgen van deelnemers is dat ze elkaar taggen, ze liken het, ze delen het en we zien ook echt dat de aftermovies goed bekeken worden. We zijn zeer positief te spreken over de contacten die we hebben, de terugkoppeling en ze zijn écht creatief bezig. Ze komen met vernieuwing en innovatieve ideeën, dus in dat opzicht zouden echt meerdere bedrijven contact met ze moeten opnemen om met ze in gesprek te gaan.”

– Jelmer Spijksma (Eigenaar Or-Quest)

“Video werkt vele malen beter dan een stukje tekst op papier of lappen tekst op je website”

Or-Quest detacheert hoger opgeleiden in de bouw, infra en techniek. We hebben destijds contact met FreshTV opgenomen om te kijken hoe wij onze sollicitanten wat meer visueel in beeld konden brengen.

Dat vinden mensen toch heel plezierig, dat ze in één of twee minuten zien wat zijn de mensen die via ons werken en wat zijn de klanten die bij ons verbonden zijn? Dat werkt vele malen beter dan een stukje tekst op papier of een lappen tekst op je website.

De samenwerking met FreshTV bestaat ongeveer drie jaar. Als wij snel wat willen regelen dan kunnen we een telefoontje doen en hebben we bij wijze van spreken binnen een dag een video. Dat vinden wij gewoon heel prettig, omdat we een snelle organisatie zijn waarin snel beslissingen genomen moeten worden.

We willen zeker in de toekomst meer gebruik maken van video. Ik geloof dat dit in onze dienstverlening de toekomst is. Wat mij betreft is FreshTV hierin onze partner.”

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Luc Smiers

Luc Smiers

Productie & Marketing

Al bijna 10 jaar maken wij mensen gelukkig en bedrijven succesvol door de inzet van video- en animatiefilms. Graag bespreken wij samen met jou de kansen die video biedt. Uiteraard onder het genot van een frisse smoothie!

Trots op onze Luc vanwege zijn enthousiaste communicatiestijl, liefde voor video en projectmanagement-skills. Waar hij gelukkig van wordt? Een zelfgebakken pannenkoek!

Bekijk het complete FreshTV team

Je klanten een podium bieden?

Op welke manier laat jij je klanten hun verhaal over jouw organisatie vertellen? Twijfel niet over het maken van een frisse kennismaking onder het genot van een smoothie. Dan nemen we direct jouw mogelijkheden op het gebied van video testimonials door!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.