Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Video voor E-mail marketing

Hogere respons met video mail

  • Nieuwsbrief upgrade
  • Resulteert in wel 90% hogere respons
  • Persoonlijke aanpak

Offerte ontvangen

Video voor E-mail marketing

Door middel van het combineren van video en E-mailmarketing worden jouw e-mails niet alleen vaker geopend, maar je bespaart mensen tijd en zij voelen zich persoonlijk aangesproken, waardoor je sneller een goede relatie aan gaat met jouw klanten en contacten. Zie ook wat Frankwatching hier over schrijft.

Beter renderen met video

Beter renderen met video

Tijden veranderen echter en lange teksten zakken steeds verder naar de achtergrond. Waar mensen geen geduld meer hebben voor een lange video, hebben zij al helemaal geen zin meer om enorm lange teksten door te spitten.

Er is dan ook een zeer grote kans aanwezig dat jouw E-mailmarketing aanpak minder rendeert dan wat mogelijk is, dit is dan enorm zonde van jouw tijd en inzet! Als je zit te zwoegen en zweten om een goede, informatieve tekst op te stellen die vervolgens maar half gelezen wordt, snappen wij dat je daar niet gelukkig van wordt.

E-mailmarketing videostrategie

E-mailmarketing videostrategie

Het is dan ook tijd om jouw e-mailmarketing strategie uit te breiden met een videofilm of animatiefilm en naar een hoger niveau te tillen. Jouw uitgeschreven verhaal kan je met video snel naar buiten communiceren en je blijft de kijker boeien. Zodra je een video e-mail verstuurd naar jouw contacten, wordt tot wel 90% vaker een actie ondernomen. Zet bijvoorbeeld eens een Vlog video in om al deze informatie persoonlijk over te brengen!

Wat anderen zeggen...

Als een dag filmen in een kleinschalige kinderopvang zo goed loopt heb je zeker te maken met echte professionals. Goede samenwerking en erg belangrijk: ze gingen ontzettend leuk met de kinderen om. Mijn complimenten!
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Marjolein de Haas, Gastouder @ SKSG Kinderopvang

FreshTV heeft voor Wireless Value een animatie gemaakt. Doel was om een complex product in 1 minuut helder en duidelijk uit te leggen. FreshTV heeft onze verwachtingen overtroffen. De communicatie met de projectmanager tijdens het traject was helder en vlot.
Bas beoordeelde
FreshTV met een
9.0

— Bas Visser, Sales- en marketingmanager @ Wireless Value

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Accountmanager

Ben jij al overtuigd van de inzet van video en/of animatie? Graag nemen we samen de mogelijkheden van film voor jouw organisatie door. Uiteraard onder het genot van een home made smoothie!

Trots op onze Suzan vanwege haar kritische blik, gedreven persoonlijkheid en (niet onbelangrijk) vrouwelijke balans in een team vol mannen. Waar zij gelukkig van wordt? Een plezierige werkomgeving!

Bekijk het complete FreshTV team

Direct starten met E-mailmarketing?

Meer weten over de mogelijkheden voor E-mailmarketing en videomails? Kom langs voor een verse smoothie en een vrijblijvende brainstormsessie!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.