E-mailmarketing. Een bekend begrip voor iedere marketeer. Met video voor E-mail marketing krijg je een hogere respons op jouw nieuwsbrief.”


 

.

Video voor E-mail marketing

Door middel van het combineren van video en E-mailmarketing worden jouw e-mails niet alleen vaker geopend, maar je bespaart mensen tijd en zij voelen zich persoonlijk aangesproken, waardoor je sneller een goede relatie aan gaat met jouw klanten en contacten. Zie ook wat Frankwatching hier over schrijft.

.


Video voor E-mail marketing

Video voor E-mail marketing outlook

Beter renderen met video

Tijden veranderen echter en lange teksten zakken steeds verder naar de achtergrond. Waar mensen geen geduld meer hebben voor een lange video, hebben zij al helemaal geen zin meer om enorm lange teksten door te spitten.

Er is dan ook een zeer grote kans aanwezig dat jouw E-mailmarketing aanpak minder rendeert dan wat mogelijk is, dit is dan enorm zonde van jouw tijd en inzet! Als je zit te zwoegen en zweten om een goede, informatieve tekst op te stellen die vervolgens maar half gelezen wordt, snappen wij dat je daar niet gelukkig van wordt.

E-mailmarketing videostrategie

Het is dan ook tijd om jouw e-mailmarketing strategie uit te breiden met een videofilm of animatiefilm en naar een hoger niveau te tillen. Jouw uitgeschreven verhaal kan je met video snel naar buiten communiceren en je blijft de kijker boeien. Zodra je een video e-mail verstuurd naar jouw contacten, wordt tot wel 90% vaker een actie ondernomen. Zet bijvoorbeeld eens een Vlog video in om al deze informatie persoonlijk over te brengen!


.

Suzan Abbas - FreshTV

Direct starten met E-mailmarketing?

Meer weten over de mogelijkheden voor E-mailmarketing en videomails? Kom langs voor een verse smoothie en een vrijblijvende brainstormsessie!

.