Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Video voor E-mail marketing

Hogere respons met video mail

  • Nieuwsbrief upgrade
  • Resulteert in wel 90% hogere respons
  • Persoonlijke aanpak

Offerte ontvangen

Video voor E-mail marketing

Door middel van het combineren van video en E-mailmarketing worden jouw e-mails niet alleen vaker geopend, maar je bespaart mensen tijd en zij voelen zich persoonlijk aangesproken, waardoor je sneller een goede relatie aan gaat met jouw klanten en contacten. Zie ook wat Frankwatching hier over schrijft.

Wat anderen zeggen...

Als een dag filmen in een kleinschalige kinderopvang zo goed loopt heb je zeker te maken met echte professionals. Goede samenwerking en erg belangrijk: ze gingen ontzettend leuk met de kinderen om. Mijn complimenten!
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Marjolein de Haas, Gastouder @ SKSG Kinderopvang

FreshTV heeft voor Wireless Value een animatie gemaakt. Doel was om een complex product in 1 minuut helder en duidelijk uit te leggen. FreshTV heeft onze verwachtingen overtroffen. De communicatie met de projectmanager tijdens het traject was helder en vlot.
Bas beoordeelde
FreshTV met een
9.0

— Bas Visser, Sales- en marketingmanager @ Wireless Value

Beter renderen met video

Beter renderen met video

Tijden veranderen echter en lange teksten zakken steeds verder naar de achtergrond. Waar mensen geen geduld meer hebben voor een lange video, hebben zij al helemaal geen zin meer om enorm lange teksten door te spitten.

Er is dan ook een zeer grote kans aanwezig dat jouw E-mailmarketing aanpak minder rendeert dan wat mogelijk is, dit is dan enorm zonde van jouw tijd en inzet! Als je zit te zwoegen en zweten om een goede, informatieve tekst op te stellen die vervolgens maar half gelezen wordt, snappen wij dat je daar niet gelukkig van wordt.

E-mailmarketing videostrategie

E-mailmarketing videostrategie

Het is dan ook tijd om jouw e-mailmarketing strategie uit te breiden met een videofilm of animatiefilm en naar een hoger niveau te tillen. Jouw uitgeschreven verhaal kan je met video snel naar buiten communiceren en je blijft de kijker boeien. Zodra je een video e-mail verstuurd naar jouw contacten, wordt tot wel 90% vaker een actie ondernomen. Zet bijvoorbeeld eens een Vlog video in om al deze informatie persoonlijk over te brengen!

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Direct starten met E-mailmarketing?

Meer weten over de mogelijkheden voor E-mailmarketing en videomails? Kom langs voor een verse smoothie en een vrijblijvende brainstormsessie!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV