Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Videobureau FreshTV

Succesvolle films voor organisaties met betekenis

  • Krachtige uitstraling
  • Unieke datagedreven aanpak
  • Duurzaam inzetbaar

Portfolio bekijken Offerte ontvangen

Hoogwaardig en Creatief Videobureau

Bij videobureau FreshTV zijn we overtuigd van de invloed en kracht van videomarketing. Het maken van creatieve videoproducties en animatiefilms is dan ook onze passie. We zijn ontzettend betrokken bij onze opdrachtgevers en dat maakt samenwerken met FreshTV leuk én inspirerend. Wij werken graag met mensen die op sociaal of maatschappelijk gebied hun steentje bijdragen. Zo kiezen wij ervoor om geen samenwerkingsverband aan te gaan met klimaatverwoestende ondernemingen, maar juist met bedrijven die de wereld een stukje mooier maken.

Cases van ons bureau

Commercial Douwe Egberts

Jacobs Douwe Egberts Cafitesse

Infomercial - HZPC Sunita

Maak kennis met het nieuwe aardappelras Sunita!

Bedrijfsfilm - Aldowa

Indrukwekkende making of van het Atrium

Bedrijfsfilm FritsJurgens Masterly

Bekijk meer in ons portfolio

Reviews over ons videobureau

Een leuk team, erg positief ingesteld, dat goed werk levert en snel reageert. Kortom: als je op zoek bent naar een professionele video, dan is dit het bedrijf om in te huren. Ik kan niet anders zeggen dan dat onze verwachtingen overtroffen zijn. We hebben er nagenoeg geen werk van gehad qua voorbereiding en zij hebben alles heel netjes opgesteld qua planning, script, etc. Ze weten precies wat ze moeten doen om het doel van de video te bereiken!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ AdResults

Settle Service heeft met de hulp van FreshTV een gaaf, nieuw VR product op de markt gebracht. Veel expertise, denken graag mee met de klant en een leuk team om mee samen te werken. Wij van Settle Service raden FreshTV van harte aan!
Muriel beoordeelde
FreshTV met een
9

— Muriel Klaver, Communicatie adviseur @ Settle Service

Tritium Advies heeft vier verschillende video's door FreshTV laten maken om verschilende stakeholders duidelijk te maken wie wij zijn en waar wij voor staan. De samenwerking met FreshTV is uitstekend verlopen. Hartstikke bedankt daarvoor!
Bas beoordeelde
FreshTV met een
9

— Bas van Engelen, Junior marketeer @ Tritium Advies

Gedreven team van enthousiaste professionals

Gedreven team van enthousiaste professionals

Ons team bestaat uit frisse en gedreven professionals die elke dag met plezier mooie producties maken voor onze klanten. Door deze betrokkenheid en onze procesmatige manier van werken, kunnen wij videoproducties volledig op maat produceren. Ook realiseren wij razendsnel video’s en animatiefilms zonder in te leveren op kwaliteit en resultaat. Heb je een spoedfilm nodig voor een nieuw te lanceren product? Of een gedetailleerde instructievideo voor je klanten? Neem dan telefonisch contact met ons op: 085 -273 8331. Wij kunnen binnen zeer korte termijn een video produceren van hoogwaardige kwaliteit helemaal afgestemd op jouw wensen.

 

Altijd het beste resultaat met FreshTV

Altijd het beste resultaat met FreshTV

Videobureau FreshTV is gespecialiseerd in het strategisch inzetten van videomarketing om jouw verhaal en onderneming op een levendige en duidelijke manier onder de aandacht te brengen. Videomarketing is onze specialisatie en wij zorgen er dan ook voor dat we steeds op de hoogte blijven van de nieuwste technieken. En daar plukken onze klanten de vruchten van! Voor elke vorm van video of animatie bieden wij altijd een passende oplossing.

 Ons bureau bereikt jouw doelgroep

Ons bureau bereikt jouw doelgroep

Wij weten hoe je een video moet maken om de juiste doelgroep te bereiken. Ons team ontzorgt je dan ook volledig tijdens het videoproductieproces. Van script tot eindproduct: wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is tijdens het realiseren van een video- of animatieproductie. Ook denken we met je mee over sterke call to actions die jouw boodschap extra kracht geven. Tevens geven we deskundig advies over welke videovorm en online platform het beste bij jouw bedrijf past. Onze experts kijken met een frisse blik met je mee voor het beste resultaat.

Samenwerken met videobureau FreshTV

Samenwerken met videobureau FreshTV

Wij informeren je graag over de mogelijkheden van videomarketing. Neem gerust telefonisch contact met ons op en ontdek wat videomarketing voor jou kan betekenen. Of breng een bezoek aan een van de onze drie kantoren. Zo hebben wij een vestiging in Amsterdam, Groningen en Rotterdam, waar je van harte welkom bent voor een adviesgesprek onder het genot van een verfrissende smoothie. Bekijk ook een aantal van onze succesvolle cases!

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

Hoe gaan we te werk?

Ons team maakt jouw bedrijfsfilm tot een succes!

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Contact?

Ben je benieuwd geworden naar de concrete voordelen die ons videobureau voor jou heeft? Wij vertellen je er graag alles over in een persoonlijk gesprek. Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden en kansen van videomarketing? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring met het maken van animaties, bedrijfsfilms, video’s voor employer branding en explanimations, om maar eens wat te noemen.

Portfolio checken Offerte ontvangen

Logica brengt je van A naar B, maar ons videobureau brengt je overal...

Veelgestelde vragen

Kan je nog films maken tijdens de Corona crisis?

Update 31 maart 2020

In de huidige situatie is het vrijwel onmogelijk om bedrijfsfilms te maken. Zelfs als je ergens mag filmen is er niets te filmen.
Behalve verstilde landschappen en steden is er verder geen situatie die zich leent voor een bedrijfsfilm.
Daarom kiezen veel organisaties nu voor animatiefilms in plaats van “echte” films.

Hebben jullie voorbeelden van animatie- en videoproducties?

Een goed gevuld portfolio staat voor je klaar om bekeken te worden! Bezoek ons portfolio en ontdek de verschillende stijlen en vormen waarin jij je boodschap kan laten gieten. Elke videovorm heeft haar eigen kracht. Kom met ons in gesprek om te ontdekken welke strategie past bij jouw doelstellingen.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Kan ik ook zelf aan de slag met video?

Dat hangt natuurlijk af van wie je bent. Onze ervaring is dat het laten maken van een succesvolle video nog wel eens onderschat wordt. Vaak wordt er buitengewoon belangrijke zaken over het hoofd gezien als de ideale lengte, inhoud en call to action van de video. Naast dat dit zonde is, ligt er ook gevaar op de loer. Een slechte video is namelijk schadelijk voor het imago van je bedrijf. In dat geval doe je er goed aan om de video offline te houden en te wachten tot het moment dat je de investering in een video-expert wel kunt en wilt maken. Wij denken graag met je mee over hoe je het beschikbare budget het beste kunt inzetten om je doelstellingen te behalen!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV