“Videomarketing kent vele successen”


.

Videofilm laten maken

Als een foto meer dan duizend woorden zegt, wat is dan de waarde van een video? Bij FreshTV Videomarketing weten we dat dit ergens in de miljoenen kan zitten: miljoenen kijkers, miljoenen shares en miljoenen euro’s. Verwacht wordt zelfs dat 79 procent van al het internetverkeer in 2018 bestaat uit video. Een videofilm laten maken kan dus erg veel voor je organisatie betekenen.

Er zijn verschillende soorten video’s die je kunt inzetten voor je bedrijf, zowel intern als extern. Wat dacht je bijvoorbeeld van klant testimonials, een productreview, een instructievideo, een bedrijfsfilm of misschien zelfs wel een commercial? Wij kijken met je mee welke videofilm het beste bij je past. FreshTV is er van het eerste idee tot de uitvoering. Wij maken video’s die je niet meer loslaten. Hoe fresh wil jij het hebben?

.


Bekijk de videofilm van Brillen24

Bekijk de videofilm van Woonsquare


Videofilm maken? Vermenselijk je merk

Bij FreshTV hebben we een team professionals dat eigentijdse, verrassende en eigenwijze videofilms ontwerpt, waarmee je bekendheid wordt vergroot en je makkelijker vindbaar bent in zoekmachines. Daarnaast laat je met een videofilm als een aftermovie of voorlichtingsfilm dat je betrokken bent bij de doelgroep. Wanneer je besluit om een videofilm te maken, kies je voor een uitbreiding van je marketingmix.

Vandaag de dag werken, shoppen en communiceren steeds meer mensen online. Hoewel dit best handig is, betekent het aan de andere kant ook dat we geen namen meer aan gezichten kunnen koppelen. Om je merk te “vermenselijken”, kun je video gebruiken om weer in contact te komen met je publiek. Door een video te gebruiken om je persoonlijkheid weer te geven, krijgen bezoekers van je website een beter idee van wie je bent en waar je voor staat. De emotionele connectie met het merk is een van de redenen waarom klanten terug zullen komen.

Echte video’s

Eén van de grootste voordelen van een videofilm laten maken, is dat je veel mensen kunt bereiken in een korte tijd. Videofilms zijn heel erg makkelijk te delen en sommige video’s gaan zelfs viral! Waar een advertentie in offline media maar tijdelijk is, kan een videofilm jarenlang meegaan. Bij FreshTV werken alleen maar mensen met liefde voor video. Onze videoproducties zijn ‘echt’. Dat de liefde voor ons vak tot trots, geluk en succes voor de opdrachtgever moet leiden, staat bij ons centraal.

Dus je hebt besloten dat het tijd is om video’s te laten maken voor jouw bedrijf of organisatie? Mooi! Je kent inmiddels de feiten, vindt het gebruik van videofilms een erg leuk idee en misschien heb je wel eens een vlog voorbij zien komen op YouTube. Wil je meer weten over hoe wij verder te werk gaan? Stuur ons een berichtje en dan hopen we je binnenkort te verwelkomen in Groningen of Amsterdam.

videofilm-laten-maken

videofilm-laten-maken-freshtv