Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Laat je van je beste kant zien met een professionele videoproductie

Videoproductie Amsterdam

  • Krachtige online vindbaarheid
  • Vergroot je merkbekendheid met unieke video's
  • Data gedreven montages voor optimale kijkdichtheid

Offerte ontvangen

Videoproductie Groningen

118.200. Zoveel bedrijven kent onze hoofdstad Amsterdam. Hoe val jij op tussen al die anderen? Door jezelf te onderscheiden in jouw marketing. En wat leent zich daar beter voor dan video? Een foto zegt meer dan duizend woorden; de waarde van een goede bedrijfsvideo kan in de miljoenen lopen! Daarom heb je een specialist in videoproductie in Amsterdam nodig. Wij van FreshTV begrijpen niet alleen jou, maar ook je doelgroep. En weten zo video’s te maken die niet meer loslaten.

Succesvolle voorbeelden van bedrijfsfilms

Bedrijfsfilm - Aldowa

Indrukwekkende making of van het Atrium

Infomercial - HZPC Sunita

Maak kennis met het nieuwe aardappelras Sunita!

Apptitude bedrijfsfilm

Apptitude heeft deze bedrijfsfilm laten maken en er succesvol nieuwe klanten door gekregen.

Pharmaspray Bedrijfsfilm

Pharmaspray heeft door FreshTV deze bedrijfsfilm laten maken. De film is voornamelijk ingezet tijdens beurzen en adviesgesprekken.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen over onze bedrijfsfilms

Wij hebben FreshTV voor diverse projecten ingezet met een super eindresultaat. Prettige samenwerking, professioneel maar relaxed. Op naar de volgende video-samenwerking!
Stefanie beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Stefanie Beers, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Videoproductie voor meer impact

Videoproductie voor meer impact

Meer dan 75% van de marketeers kiest voor video en niet voor niets. Veel mensen haken al snel af bij een hele lap tekst, maar raken geboeid door sterke camerabeelden, heldere animatie en een sfeervol achtergrondmuziekje. Ze worden van nature aangetrokken door bewegend beeld en geluid: twee cruciale kenmerken die een tekst of illustratie als advertentie mist.

Zet videoproductie in

Zet videoproductie in

Iets uitleggen, mensen informeren of overtuigen: een video kun je voor verschillende doelen inzetten. Wat jouw doel ook is, als je deze door FreshTV in Amsterdam laat produceren, ben je verzekerd van een goed scorende film. Waar is nagedacht over zaken als doel, marketingstrategie, lancering en video advertenties. Met het eindresultaat kun je alle kanten op: plaats jouw bedrijfsvideo bijvoorbeeld op je website, zodat klanten alvast kennis met je kunnen maken. Of werk aan een uitgekiende social mediastrategie met speciaal gemaakte productfilmpjes.

Videoproductie Amsterdam op maat

Videoproductie Amsterdam op maat

Heb je zelf allerlei ideeën over de bedrijfsvideo die je wilt laten maken of laat je liever het hele concept door ons uitdenken? Bij FreshTV staan we voor je klaar. Waar gewenst begeleiden we je bij alle stappen: van eerste conceptontwikkeling en vaststellen van een succesvol script tot het inzetten van jouw video in complete marketingcampagnes. Kom gerust langs op ons kantoor op de Herengracht 44, voor videoproductie in Amsterdam, om samen de mogelijkheden te bespreken.

Aron Imandikromo

Aron Imandikromo

Senior 3D en VR animator

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle videoproductie

Wij weten precies hoe we jouw videoproductie maximaal kunnen laten scoren!

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Videoproductie laten maken?

Ben je benieuwd geworden naar de concrete voordelen van een videoproductie? Wij vertellen je er graag alles over in een persoonlijk gesprek. Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden en kansen van videomarketing? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring met het maken van animaties, bedrijfsfilms, video’s voor employer branding en explanimations, om maar eens wat te noemen. Leer ons kennen en kijk wat we voor je kunnen betekenen!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV