Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Laat je van je beste kant zien met een professionele videoproductie

Videoproductie Groningen

  • Krachtige online vindbaarheid
  • Vergroot je merkbekendheid met unieke video's
  • Data gedreven montages voor optimale kijkdichtheid

Offerte ontvangen

Videoproductie Groningen

Als bedrijf in Groningen val je al op door de locatie. Maar deze noordelijkste grote stad van het land kan zich aardig meten met de Randstad wat betreft nieuwe ondernemingen. Daarom is het extra belangrijk dat je jezelf onderscheidt in je marketing. Zeker online, waar allerlei advertenties vechten om de aandacht van de bezoeker. Daarom heb je een specialist in videoproductie in Groningen nodig die niet alleen jou begrijpt, maar ook je doelgroep. Bij FreshTV hebben we daar gelukkig al jaren ervaring mee.

Succesvolle voorbeelden van bedrijfsfilms

Bedrijfsfilm - Aldowa

Indrukwekkende making of van het Atrium

Infomercial - HZPC Sunita

Maak kennis met het nieuwe aardappelras Sunita!

Apptitude bedrijfsfilm

Apptitude heeft deze bedrijfsfilm laten maken en er succesvol nieuwe klanten door gekregen.

Pharmaspray Bedrijfsfilm

Pharmaspray heeft door FreshTV deze bedrijfsfilm laten maken. De film is voornamelijk ingezet tijdens beurzen en adviesgesprekken.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen over onze bedrijfsfilms

Wij hebben FreshTV voor diverse projecten ingezet met een super eindresultaat. Prettige samenwerking, professioneel maar relaxed. Op naar de volgende video-samenwerking!
Stefanie beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Stefanie Beers, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Videoproductie met impact

Videoproductie met impact

Een video kan verschillende doelen hebben. Je kunt er heel goed iets mee uitleggen, maar ook mensen informeren of overtuigen. Dat komt door het verhalende karakter, en door de aansprekende elementen die een tekst of illustratie als advertentie mist: bewegend beeld en geluid. Met sfeervolle camerabeelden, heldere animatie en een prettig achtergrondmuziekje zal je doelgroep veel minder snel afhaken dan bij een lap tekst.

Videoproductie inzetten

Videoproductie inzetten

Wat je doel ook is met een video, als je deze door FreshTV laat produceren, ben je verzekerd van een eindresultaat van topkwaliteit. Deze kun je op allerlei manieren gebruiken: plaats een bedrijfsfilm bijvoorbeeld op een vaste plaats op je website, zodat potentiële klanten en/of werknemers hier altijd kennis met je kunnen maken. Of werk aan een uitgekiende marketingstrategie op social media met speciaal gemaakte productfilmpjes. Wat je ook doet, wij helpen je van begin tot eind.

Videoproductie Groningen op maat

Videoproductie Groningen op maat

Of je nu zelf allerlei ideeën hebt over de video die je wilt laten maken, of het concept liever door ons wilt laten uitdenken: bij FreshTV staan we voor je klaar. Wij begeleiden je bij alle stappen, van eerste conceptontwikkeling tot het inzetten van je video in marketingcampagnes. We hebben namelijk ook het nodige verstand (ruim 10 jaar) van online strategieën. Zo voorkomen we dat je doelgroep de boodschap mist. Kom gerust langs op ons kantoor in de Oude Boteringestraat 71, voor videoproductie in Groningen om kennis te maken.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle videorproductie

Wij weten precies hoe we jouw videoproductie maximaal kunnen laten scoren!

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Videoproductie laten maken?

Ben je benieuwd geworden naar de concrete voordelen van een videoproductie? Wij vertellen je er graag alles over in een persoonlijk gesprek. Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden en kansen van videomarketing? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring met het maken van animaties, bedrijfsfilms, video’s voor employer branding en explanimations, om maar eens wat te noemen. Leer ons kennen en kijk wat we voor je kunnen betekenen!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV