“Wij helpen je met het meest effectieve communicatiemiddel, de online video!”


.

Videoproductie

Wist je dat mensen tien procent onthouden van wat er gezegd wordt, twintig procent van wat ze zien en 75 procent van wat ze horen én zien? Je begrijpt natuurlijk wel dat je als organisatie nergens bent zonder een steengoede videoproductie. Op je website, in een commercial, als Vine of als video op Facebook; de mogelijkheden zijn oneindig. Bij FreshTV Videomarketing zijn we ervan overtuigd dat video het ideale middel is om verhalen te vertellen.

We verzinnen, produceren en plaatsen videoproducties van begin tot eind. Niet voor niets is video uitgegroeid tot één van de populairste marketingmiddelen. Video is snel en smartphones en tablets maken het makkelijk om video’s onderweg te bekijken. FreshTV maakt jouw videoproductie visueel aantrekkelijk.

.


Gave videoproducties? Voilà!


Videoproducties hebben een groot klantbereik

Videomarketing en videoproductie zijn onze passie. Videoproductie is de productie van een video die de ideale vorm is van online marketing, waarbij dus gebruik wordt gemaakt van het internet als distributiekanaal.

Bedrijven en organisaties zijn in staat om video content te delen op het internet voor pr-, marketing- en sales doeleinden. Een unieke, frisse en originele video kan je product of dienst maken en zegt iets over wie je bent en wat je belangrijk vindt.

Zo trots als een pauw

Ben je ooit zo trots geweest dat je kippenvel over heel je lichaam had? Hoe vaak gaat er een warm, gelukzalig gevoel door je heen wanneer je iets moois hebt gemaakt of iets goeds hebt gedaan? En succes hebben, dat smaakt toch naar meer? Dit is wat FreshTV wil laten zien in haar videoproducties. Trots, geluk en succes.

Vaak hoor je mensen zeggen dat ze beelddenkers zijn, visueel ingesteld of dingen beter onthouden wanneer ze iets hebben gezien, in plaats iets te hebben gelezen. Iedereen verwerkt informatie op zijn eigen manier, maar de meesten zijn het er mee eens dat een combinatie van beeld en geluid het beste is.

Videoproductie

Videoproductie-freshtv


.

Suzan Abbas - FreshTV

Wacht niet langer!

Wij helpen je met het meest effectieve communicatiemiddel, de online video! Wat voor indruk wil jij achterlaten bij jouw doelgroep? Wacht niet langer en stuur ons nu een berichtje of geef ons een belletje.

.