Vandaag gesloten
Bel mij terug

Videoproductie

Vertel jouw verhaal met een gave videoproductie van FreshTV.

  • Groot klantbereik
  • Word beter gevonden
  • Effectief & succesvol

Een videoproductie maken

Wil je een videoproductie laten maken? Bij FreshV zijn we ervan overtuigd dat video het ideale middel is om jouw verhaal te vertellen. Op je website, in een commercial, als Snap of op Youtube; de mogelijkheden zijn oneindig. Niet voor niets is video uitgegroeid tot één van de populairste marketingmiddelen. FreshTV maakt jouw organisatie visueel aantrekkelijk!

Succesvolle voorbeelden van een videoproductie

PRA Health Sciences Geneesmiddelenonderzoek

De bedrijfsfilm voor PRA Health Sciences - 50.000 views

Videoproductie Vechtdal Overijssel

Het Vechtdal is dé vakantiebestemming voor gezinnen met jonge kinderen. Bekijk de video waarom!

Bedrijfsvideo van Apptitude

Een frisse manier om je bedrijf te presenteren!

Intercol - Industrial adhesives

In 59 seconden helder wat Intercol voor jou kan betekenen.

Een video van A tot Z

Een video van A tot Z

Op zoek naar een bureau dat jou helpt met het meest effectieve communicatiemiddel, de online video? FreshTV doet het! We verzinnen, produceren en plaatsen je videoproductie van begin tot eind. Welke boodschap wil je overbrengen en naar wie? Belangrijke vragen waar je snel een antwoord op wilt hebben. FreshTV helpt je hierbij, maar ondersteunt je ook bij iedere vervolgstap. Samen bedenken we een concept en maken we een video die niet alleen interessant is, maar ook conversieverhogend werkt.

Maak van kijkers klanten

Maak van kijkers klanten

Een video is dé manier om van je kijkers klanten te maken. Dit kan met bijvoorbeeld een commercial, maar wat dacht je van een aftermovie of bedrijfsvideo? Jouw video is makkelijk te delen en vergroot op die manier je online vindbaarheid. Dat betekent dus: meer naamsbekendheid, meer bezoekers en niet geheel onbelangrijk: meer klanten!

Wat anderen zeggen over onze videoproducties

Als een dag filmen in een kleinschalige kinderopvang zo goed loopt heb je zeker te maken met echte professionals. Goede samenwerking en erg belangrijk: ze gingen ontzettend leuk met de kinderen om. Mijn complimenten!
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Marjolein de Haas, Gastouder @ SKSG Kinderopvang

Iedereen was dolenthousiast over de aanpak en resultaten van FreshTV Videomarketing!
Jan beoordeelde
FreshTV met een
8.5

— Jan de Boer, Eigenaar @ Sunday's

We hebben videoproducties mogen maken met meer dan 60 klanten, waaronder:

6 succesfactoren tot een succesvolle videoproductie

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Accountmanager

Ben jij al overtuigd van de inzet van video en/of animatie? Graag nemen we samen de mogelijkheden van film voor jouw organisatie door. Uiteraard onder het genot van een home made smoothie!

Trots op onze Suzan vanwege haar kritische blik, gedreven persoonlijkheid en zorgzaamheid voor alle collega's. Waar zij gelukkig van wordt? Een plezierige werkomgeving!

Bekijk het complete FreshTV team

Ook scoren met een toffe videoproductie?

Wil je ook een video laten maken die jou meer klanten oplevert? Kom een home made smoothie met ons drinken, dan bespreken we de mogelijkheden!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen over onze videoproducties

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Psst! Niet fruitig genoeg? :(