Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Videoproductie

Jouw verhaal vertellen met een videoproductie?

  • Hoge kwaliteit door vakmanschap
  • Online succes door videodata
  • Efficiënt & snel geproduceerd

Offerte ontvangen Afspraak maken

Een videoproductie maken

Wil je een videoproductie laten maken? Bij FreshV zijn we ervan overtuigd dat video het ideale middel is om jouw verhaal te vertellen. Op je website, in een commercial, als Snap of op Youtube; de mogelijkheden zijn oneindig. Niet voor niets is video uitgegroeid tot één van de populairste marketingmiddelen. FreshTV maakt jouw organisatie visueel aantrekkelijk!

Succesvolle voorbeelden van een videoproductie

PRA Health Sciences Geneesmiddelenonderzoek

De bedrijfsfilm voor PRA Health Sciences - 50.000 views

Videoproductie Vechtdal Overijssel

Het Vechtdal is dé vakantiebestemming voor gezinnen met jonge kinderen. Bekijk de video waarom!

Bedrijfsfilm - Aldowa

Indrukwekkende making of van het Atrium

Bedrijfsfilm Lift-Tex

Heavy-lift slings

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen over onze videoproducties

Een leuk team, erg positief ingesteld, dat goed werk levert en snel reageert. Kortom: als je op zoek bent naar een professionele video, dan is dit het bedrijf om in te huren. Ik kan niet anders zeggen dan dat onze verwachtingen overtroffen zijn. We hebben er nagenoeg geen werk van gehad qua voorbereiding en zij hebben alles heel netjes opgesteld qua planning, script, etc. Ze weten precies wat ze moeten doen om het doel van de video te bereiken!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ AdResults

Wij hebben FreshTV voor diverse projecten ingezet met een super eindresultaat. Prettige samenwerking, professioneel maar relaxed. Op naar de volgende video-samenwerking!
Stefanie beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Stefanie Beers, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

We hebben videoproducties mogen maken met meer dan 60 klanten, waaronder:

Een videofilm van A tot Z

Een videofilm van A tot Z

Op zoek naar een bureau dat jou helpt met het meest effectieve communicatiemiddel, de online video? FreshTV doet het! We ontwikkelen, produceren en plaatsen je videoproductie van begin tot eind. Welke boodschap wil je overbrengen en naar welke doelgroep? Belangrijke vragen waar je snel een antwoord op wilt hebben. FreshTV helpt je hierbij, maar ondersteunt je ook bij iedere vervolgstap. Samen bedenken we een concept en maken we een video die niet alleen goed en interessant is, maar ook conversieverhogend werkt. Check ook ons portfolio!

Maak van kijkers klanten

Maak van kijkers klanten

Een video is dé manier om van je kijkers klanten te maken. Dit kan met bijvoorbeeld een commercial, maar wat dacht je van een animatiefilm of bedrijfsfilm? Jouw video is makkelijk te delen en vergroot op die manier je online vindbaarheid. Dat betekent dus: meer naamsbekendheid, meer bezoekers en niet geheel onbelangrijk: meer klanten!

Succes door kwaliteit

Succes door kwaliteit

FreshTV Videomarketing maakt videoproducties van hoge kwaliteit. We werken met professionals die zich elke dag inzetten om een prachtige videoproductie voor jouw organisatie te maken. We werken snel, doordacht en efficiënt. Zodoende krijg je de hoogst mogelijke kwaliteit in kort tijdsbestek. Onze films zijn hoogwaardig qua kwaliteit maar ook qua inhoud. We weten aan de hand van uitgebreide data wanneer mensen een film bekijken of uitkijken. Deze info verwerken we in elke film die we produceren.

Suzan Abbas

Suzan Abbas

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle videoproductie

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Ook scoren met een goede videoproductie?

Wil je ook een video laten maken die jou meer klanten oplevert? Kom een home made smoothie met ons drinken, dan bespreken we de mogelijkheden!

Offerte ontvangen Afspraak maken

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen over onze videoproducties

Hebben jullie voorbeelden van animatie- en videoproducties?

Een goed gevuld portfolio staat voor je klaar om bekeken te worden! Bezoek ons portfolio en ontdek de verschillende stijlen en vormen waarin jij je boodschap kan laten gieten. Elke videovorm heeft haar eigen kracht. Kom met ons in gesprek om te ontdekken welke strategie past bij jouw doelstellingen.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV