Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Videotour voor je organisatie

Laat nu een videotour maken om je organisatie op afstand te laten zien

  • Dicht in de buurt
  • Professioneel en Strategisch
  • 360 graden mogelijk

Offerte ontvangen Portfolio

Jij wilt een goede videotour laten maken?

Wij helpen je met het maken van een effectieve en leuke videotour van je organisatie. handig als klanten niet bij je op bezoek kunnen komen en ze toch graag een inkijkje in je bedrijf willen hebben. Wij maken hoogwaardige videofilms in 4K of 360 graden om de klant of belangstellende een indruk te geven van je organisatie.

Voorbeelden uit ons portfolio

Showreel FreshTV Videomarketing

Infomercial - HZPC Sunita

Maak kennis met het nieuwe aardappelras Sunita!

Bedrijfsfilm Lift-Tex

Heavy-lift slings

PRA Health Sciences Corporate

De bedrijfsfilm voor PRA Health Sciences - 40.000 views

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen over onze videotours

Een leuk team, erg positief ingesteld, dat goed werk levert en snel reageert. Kortom: als je op zoek bent naar een professionele video, dan is dit het bedrijf om in te huren. Ik kan niet anders zeggen dan dat onze verwachtingen overtroffen zijn. We hebben er nagenoeg geen werk van gehad qua voorbereiding en zij hebben alles heel netjes opgesteld qua planning, script, etc. Ze weten precies wat ze moeten doen om het doel van de video te bereiken!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ AdResults

Wij hebben FreshTV voor diverse projecten ingezet met een super eindresultaat. Prettige samenwerking, professioneel maar relaxed. Op naar de volgende video-samenwerking!
Stefanie beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Stefanie Beers, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Een greep uit onze klanten

Val op met een videotour

Val op met een videotour

Je bedrijf onder de aandacht brengen met een videotour kan verschillende doelen dienen. Om een band op te bouwen met je (potentiële) klanten, bijvoorbeeld, maar ook om toekomstige werknemers voor te lichten is het een nuttig middel. Kies voor 360 graden of virtual reality om de tour nog spannender te maken. Wat kost een videotour laten maken? Ontvang direct een offerte.

Videotour zelf doen?

Videotour zelf doen?

Iedereen kan tegenwoordig films maken. Met een camera op iedere telefoon en goedkope (of gratis) video editing software kun je aan de slag. Maar het risico is dat je daarmee onprofessioneel overkomt en dat wil je natuurlijk niet. Je ontwerpt toch ook niet je eigen briefpapier? Het is dan ook veel beter om te kiezen voor een videomarketing bureau die met je meedenkt en een hoge standaard nastreeft. Zo kan je tour jaren mee. Bel direct een expert om je te informeren over de mogelijkheden 085 – 273 8331

Je videotour effectief inzetten

Je videotour effectief inzetten

Als de videotour klaar is, wil je dat deze wordt bekeken door de juiste mensen. Wij kunnen je ook hierbij helpen. Onze marketeers zijn gespecialiseerd in het promoten van video online. Via betaalde video-ads op LinkedIn bijvoorbeeld. Vraag ernaar bij onze specialisten.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

Zes stappen naar een goede videotour

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Videotour laten maken?

Neem contact op met onze specialisten en lees onze recensies om je te laten overtuigen van onze kracht. Snel een videotour klaar hebben? Wacht niet langer en neem contact op ;)

Offerte ontvangen Portfolio

Logica brengt je van A naar B, maar een videotour brengt je overal...

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV