Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Vine marketing

Binnen 6 seconden indruk maken!

  • Kort en krachtig
  • Versterk je merk
  • Geschikt voor storytelling

Offerte ontvangen

Vine marketing

Heb je die leuke, korte introductiefilmpjes van het FreshTV Videomarketing team al gezien? Nog niet? Bekijk ze dan eerst hier even voordat je verder leest. Die filmpjes? Ze worden ook wel Vines genoemd. Een Vine is een zogenoemde looping video van maximaal zes seconden die geplaatst kan worden op alle social media kanalen. Het grappige van Vine is dat de video’s worden herhaald, waardoor de video continu achter elkaar wordt afgespeeld. Met 1,5 miljard loops per dag en meer dan honderd miljoen mensen die iedere maand Vine video’s bekijken, is het een behoorlijk succes. Vine marketing is een mooie tool voor storytelling als je het FreshTV vraagt; een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Nederlandse bedrijven doen er tot nu toe nauwelijks iets mee in termen van brand- en Vine marketing, maar met FreshTV komt daar nu verandering in.

Vergroot je merkbeleving

Vergroot je merkbeleving

Dankzij smartphones heeft de gemiddelde persoon vandaag de dag een aandachtsspanne van – hé, kijk: een eekhoorn! De aandacht van de consument wordt verspreid over meerdere schermen en platforms, en hoe korter dus de video: hoe beter.

Zo’n 40 miljoen gebruikers hebben de Vine app inmiddels gedownload en de grootste leeftijdsgroep van Vine gebruikers is 18 tot 20 jaar oud. De korte clips werken als inspiratiebron en in een drukke wereld waarin we allemaal die beperkte aandachtsspanne hebben, is de kans veel groter dat korte clips sneller worden gedeeld en bekeken.

Het Vine platform is een vruchtbare bodem voor een slimme marketingstrategie om je merkbeleving te vergroten. Met de social video’s die wij creëren kun je als merk namelijk jouw eigen, unieke verhaal vertellen die gebruikers via Vines van begin tot eind op zich nemen. Met Vines van FreshTV krijg je de mogelijkheid om op te vallen.

Vine marketing van FreshTV

Vine marketing van FreshTV

Waarom je nu voor vine marketing van FreshTV zou moeten kiezen? Allereerst krijgen branded Vines 400 (!) procent meer shares dan branded video’s. Als het gaat om online productverkoop zijn kopers daarnaast op zoek naar zoveel mogelijk informatie om hen te helpen een beslissing te nemen.

Met de Vines die we bij FreshTV ontwikkelen kun je laten zien wat gebruikers allemaal kunnen doen met jouw producten of diensten of wat voor gevoel ze er bij zullen krijgen wanneer ze er gebruik van maken. Een Vine is ook een geschikt medium om iets te demonstreren of om nuttige informatie over te brengen op een toegankelijke manier. Inderdaad, “how to”-filmpjes zijn super populair online.

Zes seconden zijn dan misschien wat kort, maar bij FreshTV kun je er ook voor kiezen om een reeks Vines te laten ontwikkelen.

Wat anderen zeggen...

FreshTV is een heel professionele club en een verlengstuk van de communicatie afdeling! Ze zijn behulpzaam, denken met je mee en zijn super geduldig. Een frisse en creatieve partij om mee samen te werken aan animaties en bedrijfsvideo's.
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
8.2

— Marjolein Overbosch, Communications Manager @ DMT Environmental Technology

De samenwerking met FreshTV was erg fijn! Ze hebben goed naar onze ideeën geluisterd en dat heeft geresulteerd in een bedrijfsfilm waar we echt trots op zijn!
Annelij beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Annelij Clemens, Marketing Manager @ Re5al

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Met passie voor het vak kijkt Peter altijd waar de kansen liggen van een succesvolle video of animatiefilm. Ruim 13 jaar ervaring in de TV en Marketing wereld zorgen voor een gezonde dosis kennis die dagelijks wordt aangevuld met nieuwe data die minutieus worden bestudeerd!

Trots op onze Peter vanwege zijn passie voor video, kritische blik en frisse manier van leiding geven. Waar hij gelukkig van wordt? Van zijn vrouw en kinderen!

Bekijk het complete FreshTV team

Verhalen vertellen met Vine video

Welk verhaal wil jij met Vine marketing vertellen? Hoe wil jij opvallen? Terwijl jij van één van onze homemade smoothies nipt, creëren wij een vinemarketingstrategie die aansluit op jouw wensen en behoeften.

Offerte ontvangen
Of maak een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Psst! Niet fruitig genoeg?