Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Virtual reality videomarketing

Virtual reality videomarketing gebruiken voor marketing activiteiten

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

Virtual reality videomarketing gebruiken voor jouw marketing activiteiten

Wil jij een voorloper zijn op het gebied van marketing? Wil je innovatief zijn en de nieuwste producten en technieken aanbieden? Dan is virtual reality videomarketing voor jou onmisbaar. Op het gebied van marketing is virtual reality videomarketing de toekomst.

Wat anderen zeggen…

De samenwerking was goed. Snel schakelen, briefing werd goed opgepakt. Begeleiding bij vlog was goed. Vanuit TKP werken we al jaren samen met FreshTV en dat blijven we graag doen.
Martijn beoordeelde
FreshTV met een
9

— Martijn Leppink, Senior Consultant @ TKP Pensioen

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Mogelijkheden van virtual reality videomarketing

Mogelijkheden van virtual reality videomarketing

Heb je weleens aan de rand van een afgrond gestaan in een VR animatie? Of heb je weleens in een achtbaan gezeten in een VR animatie? Het gevoel alsof je naar beneden valt of gaat vallen? Je maakt het dan ook echt mee, dat is de kracht van VR animaties.

De doelstelling bij een marketingboodschap is dat je boodschap goed onthouden wordt. Door dit te bewerkstelligen en je klant zijn volledige aandacht te hebben werkt een VR videomarketing perfect. Geef je potentiële klanten een totaal nieuwe ervaring. De mogelijkheden voor VR videomarketing zijn eindeloos, laat mensen een kijkje nemen in een potentieel nieuwe woning of misschien wel op een vakantiebestemming. Ook is het mogelijk om designs meer levendig te maken met virtual reality. De mogelijkheden bij FreshTV zijn eindeloos.

Voor een aantal markten is virtual reality videomarketing nu al erg belangrijk, waaronder:

  • Journalistiek
  • Retail
  • Toeristenindustrie
  • Entertainment
  • Auto industrie

Journalistiek

Het doel van een journalist is om een beeld te schetsen van gebeurtenissen aan het volk. Verhalen met een tekst en foto’s zijn echter altijd subjectief. Door virtual reality kan er een oprecht beeld gegeven worden van de gebeurtenissen. Ook maken verhalen meer indruk door VR, de kijker maakt het namelijk zelf mee.

Retail

In de Retail voegt virtual reality een extra dimensie toe door meer beleving toe te voegen aan het shoppen. De techniek voegt een winkelbeleving toe aan de standaard webshop. Zo kun je bijvoorbeeld de teleurstelling van het kopen van een artikel dat er op de foto beter uitzag dan in het echt voorkomen. Try before you buy.

Toeristenindustrie

Ook in de toeristenindustrie is virtual reality videomarketing onmisbaar. Reisbureaus kunnen toeristen warm maken voor een vakantie. Geef ze een toer op de mooie stranden of door de luxe hotels.

Entertainment

Voor de entertainment industrie is virtual reality videomarketing ook zeer interessant. Laat muziekliefhebbers eens meekijken met een stuk van een concert om toch het kaartje te kopen. Of een volledige film in virtual reality? Bij de film The Martian zijn de eerste virtual reality ervaringen al geweest.

Auto industrie

Tot slot krijgt virtual reality ook in de auto-industrie steeds meer een voet aan de grond. Om zijn (toekomstige) klanten de mogelijkheid te bieden om een nieuw model te testen dat nog in de showrooms moest verschijnen, maakte Audi dit jaar al hun debuut in de virtuele wereld.

Waarom is virtual reality videomarketing effectief?

Waarom is virtual reality videomarketing effectief?

Een VR animatie is een zeer effectief middel om jouw boodschap over te brengen. Een gemiddeld mens onthoudt 10% wat het hoort, 20% van wat het leest en maar liefst 90% van wat het ervaart. Dit zorgt ervoor dat een VR animatie zeer effectief is. De mogelijkheden voor VR animaties zijn eindeloos, ook op het gebied van marketing.

Heb je zelf een idee voor jouw virtual reality animatie? Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. Een VR animatie zorgt ervoor dat jouw product of idee tot leven komt.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over virtual reality videomarketing?

Een VR Animatie is de nieuwe manier om jouw boodschap over te brengen. De combinatie van beeld, geluid en de ervaring zorgt voor een heldere boodschap die onthouden wordt. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een VR animatie voor jouw toepassing? Kom snel met ons in contact en kom vandaag nog alles te weten over een VR animatie laten maken. Beleef bij ons in de VR Room de ervaring van Virtual Reality!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV