Voordelig je vlog laten maken

Start vandaag nog met vloggen en creëer daarmee een grote hoeveelheid hoogwaardige relevante content die je potentiële klanten waarderen en ook niet te vergeten de grote zoekmachine Google. Een vlog laten maken kan nu extra voordelig, maak direct een afspraak voor de mogelijkheden.

Professioneel en hoogwaardig

Als je begint te vloggen kunnen er veel dingen misgaan, de kwaliteit van het beeld is niet goed, of het geluid is slecht. Of je ziet er gewoon heel slecht uit met de verkeerde belichting op je gezicht. Voorkom deze ellende en begin direct professioneel te vloggen met de hoogwaardige vlogvideo’s die wij voor je produceren.  • Exclusief 21% btw.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vlog laten maken - FreshTV videomarketing


.

Begeleiding tijdens het vloggen

Wij zorgen ervoor dat je goed op beeld overkomt, technisch natuurlijk, maar ook qua houding, uitspraak, zinsopbouw etcetera. De begeleiding is relaxed en ontspannen, zodat je niet te zenuwachtig overkomt op beeld. Je hebt een uur de tijd per vlog, dus genoeg ruimte om te oefenen en te wennen aan de situatie voor de camera.

Luc Smiers - FreshTV

.

.

Suzan Abbas - FreshTV

Je krijgt ook een poedertje op je gezicht tegen het glimmen en transpireren. Allemaal details die jou professioneel doen overkomen. De inhoud van de film verzin je zelf, maar wij adviseren natuurlijk graag over wat wel en niet zal werken. De gemiddelde mens heeft maar kort de tijd, dus een vlog zal echt niet langer dan één minuut moeten duren. Het liefst nog korter!

.