“De “gunfactor” wordt hoger als er een persoonlijk verhaal van een echte medewerker op videofilm wordt vastgelegd”


.

Vlog… een video blog!

Bloggen is één van de meest belangrijke manieren om je online aanwezigheid te vergroten, je geeft potentiële klanten en afnemers inzicht in jezelf en in de visie van je bedrijf. Tevens laat je jezelf zien als expert op je vakgebied.

.


Ook Sunday’s zonnestudio vlogt

Jan vertelt over zijn ervaring met vloggen


Hoge “gunfactor”

Als je een blog ook nog verpakt in een zogenaamde vlog (video blog) dan neem je ook de marketingvoordelen van video mee in je online aanwezigheid. Authenticiteit is een belangrijk gegeven op dit moment. En wat is er nu echter dan je eigen mensen van je organisatie voor de camera. De “gunfactor” wordt hoger als er een persoonlijk verhaal van een echte medewerker op videofilm wordt vastgelegd. Daarnaast is video één van de meest belangrijke marketing instrumenten op dit moment. Met Youtube als één na grootste zoekmachine wereldwijd na Google.

Voordelige pakketten

FreshTV heeft een voordeelpakket samengesteld om het videobloggen voor je organisatie bereikbaar te maken. Daarmee zal je online aanwezigheid én succes sterk toenemen. Wacht niet langer en begin vandaag nog voordelig te vloggen!

vlog-laten-maken

vlog-laten-maken-freshtv


.

luc-smiers

Drink een smoothie met ons

Ontdek zelf hoe fris we zijn en drink een smoothie met ons; vers gemaakt door een van onze frisse medewerkers. Je kunt natuurlijk ook vragen om een kostenindicatie via de offerte aanvraag.