Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Vlog laten maken

Voordelig vloggen kan bij de frisse jongens van FreshTV

  • Online aanwezigheid vergroten
  • Persoonlijk en authentiek
  • Verhoogt de “gunfactor”

Offerte ontvangen

Vlog… een video blog!

Bloggen is één van de meest belangrijke manieren om je online aanwezigheid te vergroten, je geeft potentiële klanten en afnemers inzicht in jezelf en in de visie van je bedrijf. Tevens laat je jezelf zien als expert op je vakgebied.

Succesvolle voorbeelden van een vlog laten maken

Vlog laten maken door FreshTV Videomarketing

Ontdek de ongekende mogelijkheden van vloggen!

Sunday's video testimonial

Jan (Sunday's) vertelt over zijn ervaring met vloggen.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Als een dag filmen in een kleinschalige kinderopvang zo goed loopt heb je zeker te maken met echte professionals. Goede samenwerking en erg belangrijk: ze gingen ontzettend leuk met de kinderen om. Mijn complimenten!
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Marjolein de Haas, Gastouder @ SKSG Kinderopvang

We hebben de commercial als test gedraaid voor een aantal specifieke voorstellingen en we hebben nu besloten dat de commercial voor alle voorstellingen komt te draaien!

— Pathé Bioscopen

Hoge “gunfactor”

Hoge “gunfactor”

Als je een blog ook nog verpakt in een zogenaamde vlog (video blog) dan neem je ook de marketingvoordelen van video mee in je online aanwezigheid. Authenticiteit is een belangrijk gegeven op dit moment. En wat is er nu echter dan je eigen mensen van je organisatie voor de camera. De “gunfactor” wordt hoger als er een persoonlijk verhaal van een echte medewerker op videofilm wordt vastgelegd. Daarnaast is video één van de meest belangrijke marketing instrumenten op dit moment. Met Youtube als één na grootste zoekmachine wereldwijd na Google.

Voordelige pakketten

Voordelige pakketten

FreshTV heeft een voordeelpakket samengesteld om het videobloggen voor je organisatie bereikbaar te maken. Daarmee zal je online aanwezigheid én succes sterk toenemen. Wacht niet langer en begin vandaag nog voordelig te vloggen!

Sebastiaan Kusters

Sebastiaan Kusters

Creative Producer Video

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Drink een smoothie met ons

Ontdek zelf hoe fris we zijn en drink een smoothie met ons; vers gemaakt door een van onze frisse medewerkers. Je kunt natuurlijk ook vragen om een kostenindicatie via de offerte aanvraag.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV