Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Voorlichtingsfilm in de zorg

Tijd en kosten besparen met een voorlichtingsfilm in de zorg

  • Bereid patiënten voor op een ingreep
  • Complexe medische processen helder uitgelegd
  • Ondersteuning voor medisch specialisten

Offerte ontvangen

Voorlichtingsfilm in de zorg

Werken in de zorg en welzijn doet er toe en is een dankbare bezigheid. Het is afwisselend en belangrijk werk waar het gaat om het verplegen, verzorgen, ondersteunen en begeleiden van mensen. En dus is het risicovol werk waarbij je goed moet weten hoe dingen in hun werk gaan. Om patiënten voor te bereiden op een ingreep of om werknemers zo goed mogelijk voor te bereiden op hun werk in de zorg, kun je ervoor kiezen een voorlichtingsfilm in de zorg te laten maken. Bij FreshTV Videomarketing maken we verfrissende en informatieve voorlichtingsfilms om bijvoorbeeld ingewikkelde zaken uit te leggen aan patiënten, cliënten of medewerkers.

Succesvolle voorbeelden van voorlichtingsfilm in de zorg

PRA Health Sciences drug research

In 1,5 minuut complete helderheid wat PRA Health Sciences is en wat ze aan onderzoeken doen.

Medisch Specialistische Revalidatie

Wat is medisch specialistische revalidatie en wat betekent het voor de mensen die er mee te maken krijgen?

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Freshtv heeft een mooie en originele bedrijfsfilm gemaakt. Ze zijn flexibel maar soms ook standvast, wat achteraf niet zo verkeerd was.
Henry beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Henry Mensen, Technical Sales @ Intercol Adhesives

Mooi eindproduct, kundige mensen en vooral ook heel prettig samenwerken! Absoluut een aanrader.
Daniëlle beoordeelde
FreshTV met een
9.2

— Daniëlle Bekkering, Projectmanager @ Golazo Noord Nederland

Verhoog kwaliteit, bespaar tijd

Verhoog kwaliteit, bespaar tijd

Stel je eens voor: je hebt binnenkort een operatie aan je knie. Een medisch specialist legt tijdens een consult uit wat er gaat gebeuren, en jij als patiënt wordt met een folder met extra informatie weer naar huis gestuurd. Bij FreshTV draaien we dit proces om: al voordat je naar het ziekenhuis gaat voor je afspraak met de medisch specialist, kun jij je thuis – in alle rust en met partner en/of familie – voorbereiden op de aanstaande ingreep met behulp van een medische voorlichtingsfilm of animatie.

De patiënt heeft meer begrip en minder angst voor een behandeling dankzij een voorlichtingsfilm in de zorg. Het is tijd- en kostenbesparend voor de zorginstelling en leidt tot kwaliteitswinst. Goede patiëntenvoorlichting zorgt voor een hogere patiënttevredenheid, betere gezondheidsuitkomsten, betere therapietrouw, meer betrokkenheid bij beslissingen en uiteindelijk een betere behandeling.

Complexe processen visualiseren

Complexe processen visualiseren

Bij FreshTV maken we niet alleen voorlichtingsfilms voor patiënten. Wij hebben ook de kennis in huis om bijvoorbeeld voor artsen en verpleegkundigen de werking van een nieuw geneesmiddel uit te leggen. Daarnaast ontwikkelen we videoanimaties voor medisch professionals om meer te weten te komen over complexe, soms weinig voorkomende aandoeningen.

Dankzij video onthouden mensen je boodschap beter. Wij creëren daarom succesvolle instructiefilms die kort en bondig zijn, en die op een simpele manier zorg en medisch gerelateerde onderwerpen uitleggen. We werken hierbij nauw samen met medisch specialisten. Zij zijn uiteindelijk de experts die beoordelen of bijvoorbeeld een hart er waarheidsgetrouw uitzet in een animatie, en of de procedure voor een complexe operatie klopt.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Tijd en kosten besparen?

Bij FreshTV visualiseren we de meest complexe processen. Een medische animatie is begrijpelijk en zorgt voor veel meer rust. Wil je ook meer tijd en kosten besparen met een voorlichtingsfilm in de zorg? Maak dan vandaag nog een afspraak, dan bespreken we graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Wat zijn de kosten van het laten maken van een videofilm?

Hoe mooi zou het zijn als we, net als in een restaurant, een overzichtelijke menukaart zouden hebben met heldere prijzen? Helaas is dat met producten en diensten die op maat gemaakt worden niet mogelijk.

De kosten van een videofilm zijn namelijk sterk afhankelijk van de hoeveelheid locaties waar gefilmd moet worden, de benodigde filmcrew (acteurs, licht acteurs die je in de film wilt hebben en uiteraard de hoeveelheid productiekosten die daarmee gepaard gaan. Om jou toch snel een prijsindicatie te geven voor de plannen die jij met video hebt, vragen wij je ons offerteformulier in te vullen. Binnen één werkdag ontvang je een reactie!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV