Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Voorlichting die blijft hangen

Voorlichtingsfilm laten maken

  • Voorkom ongelukken
  • Communiceer belangrijke informatie
  • Succesvol in allerlei branches

Offerte ontvangen

Voorlichtingsfilm laten maken, effectief communiceren

Met een voorlichtingsfilm kan je in één keer duidelijk maken wat bijvoorbeeld de veiligheidseisen zijn in de productiehal, of wat de veiligheidseisen zijn in het laboratorium. De medewerkers van je bedrijf of de bezoekers zijn beter in staat de veiligheidseisen tot zich te nemen met een voorlichtingsfilm dan met een brochure. Het wordt ook als leuker ervaren en de mensen onthouden de combinatie van beeld en geluid beter dan alleen lezen of horen. Bij ons kan je je eigen effectieve voorlichtingsfilm laten maken. Neem nu contact op voor de mogelijkheden.

Succesvol voorbeeld van een voorlichtingsvideo

Dam van Menkema in Groningen

Voorlichtingsfilm informeert over de revolutionaire Dam van Menkema over de Eems.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Zeer prettige samenwerking en dik tevreden over het eindresultaat van de films en animatie. Ik raad FreshTV zeker aan!
Simone beoordeelde
FreshTV met een
8

— Simone van Vegten, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Voorlichtingsfilm laten maken voor de industrie

Voorlichtingsfilm laten maken voor de industrie

Als je als bedrijf werkt met gevaarlijke grondstoffen, of met zwaar materiaal, dan wil je alle veiligheidsregels duidelijk hebben. Een voorlichtingsfilm in de vorm van een animatiefilm, een voorlichtingsanimatie, is dan heel geschikt voor het laten zien van gevaarlijke stoffen of de reacties van chemische stoffen, zonder dit echt te hoeven nabootsen voor video. Wij animeren deze gevaren of problemen die kunnen ontstaan bij het niet naleven van de regels. En dat blijft op het netvlies van de betrokkenen staan.

Voorlichtingsfilm laten maken voor de zorg

Voorlichtingsfilm laten maken voor de zorg

In de zorg moeten er vaak ingewikkelde zaken worden uitgelegd aan patiënten, cliënten of medewerkers. Een voorlichtingsfilm voor de zorg draagt bij aan het succesvol overbrengen van de informatie aan de patiënt, client of medewerker. Ook een voorlichtingsanimatie kan worden ingezet voor de zorgsector om de voorlichting wat minder zwaar en speelser te maken. Met name voor kleine kinderen is dit een veel prettiger manier om informatie over bijvoorbeeld een behandeling te krijgen.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Wat kost een voorlichtingsfilm?

Hoeveel kost het om een voorlichtingsfilm of voorlichtingsanimatie te laten maken? Een verhaal maken en de content produceren is een creatief proces dat tijd in beslag neemt, wij geven graag een prijsindicatie af. Uiteraard kunnen we ook eerst kennismaken onder het genot van een verse smoothie!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV