.

Voorlichtingsfilm laten maken, effectief communiceren

Met een voorlichtingsfilm kan je in één keer duidelijk maken wat bijvoorbeeld de veiligheidseisen zijn in de productiehal, of wat de veiligheidseisen zijn in het laboratorium. De medewerkers van je bedrijf of de bezoekers zijn beter in staat de veiligheidseisen tot zich te nemen met een voorlichtingsfilm dan met een brochure. Het wordt ook als leuker ervaren en de mensen onthouden de combinatie van beeld en geluid beter dan alleen lezen of horen. Bij ons kan je je eigen effectieve voorlichtingsfilm laten maken. Neem nu contact op voor de mogelijkheden.

.


Voorlichtingsfilm over de Revolutionaire Dam van Menkema over de Eems in Groningen


Voorlichtingsfilm laten maken voor de industrie

Als je als bedrijf werkt met gevaarlijke grondstoffen, of met zwaar materiaal, dan wil je alle veiligheidsregels duidelijk hebben. Een voorlichtingsfilm in de vorm van een animatiefilm, een voorlichtingsanimatie, is dan heel geschikt voor het laten zien van gevaarlijke stoffen of de reacties van chemische stoffen, zonder dit echt te hoeven nabootsen voor video. Wij animeren deze gevaren of problemen die kunnen ontstaan bij het niet naleven van de regels. En dat blijft op het netvlies van de betrokkenen staan.

Voorlichtingsfilm laten maken voor de zorg

In de zorg moeten er vaak ingewikkelde zaken worden uitgelegd aan patiënten, cliënten of medewerkers. Een voorlichtingsfilm voor de zorg draagt bij aan het succesvol overbrengen van de informatie aan de patiënt, client of medewerker. Ook een voorlichtingsanimatie kan worden ingezet voor de zorgsector om de voorlichting wat minder zwaar en speelser te maken. Met name voor kleine kinderen is dit een veel prettiger manier om informatie over bijvoorbeeld een behandeling te krijgen.

Voorlichtingsfilm laten maken - Freshtv Videomarketing

Voorlichtingsfilm laten maken 1 - Freshtv Videomarketing


.

Peter de Graaf

Wat kost een voorlichtingsfilm?

Hoeveel kost het om een voorlichtingsfilm of voorlichtingsanimatie te laten maken? Een verhaal maken en de content produceren is een creatief proces dat tijd in beslag neemt, wij geven graag een prijsindicatie af. Uiteraard kunnen we ook eerst kennismaken onder het genot van een verse smoothie!

.