Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

VR animaties

VR animaties gebruiken voor educatie & trainingen

 • Onderscheidende content
 • Duidelijke, heldere boodschap
 • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

VR animatie laten maken door FreshTV

Wil jij jouw bezoekers een levensechte ervaring geven vanuit zijn luie stoel? Wil jij echt voorlopen op je concurrenten? Met een VR animatie van FreshTV bied jij jouw klanten, studenten of cliënten of prospects iets unieks, namelijk een levensechte ervaring. De mogelijkheden voor een VR animatie laten maken zijn eindeloos. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op en weet vandaag nog meer over VR animaties.

Wat anderen zeggen…

Iedereen was dolenthousiast over de aanpak en resultaten van FreshTV Videomarketing!
Jan beoordeelde
FreshTV met een
8.5

— Jan de Boer, Eigenaar @ Sunday's

Het is een professionele stap om datgene wat je doet in beeld weer te geven, alleen zou ik dit wel door een professionele partij als FreshTV laten doen. We hebben veel positieve reacties gekregen. FreshTV Videomarketing is écht creatief bezig.
Alex beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Alex van Dalen, Directeur @ Beenen Automatisering

Wat is een VR animatie?

Wat is een VR animatie?

Een VR animatie is een film, waarbij je de kijker het gevoel geeft dat hij de controle heeft over de video. De kijker kan namelijk zelf bepalen waar hij naartoe kijkt. Doordat je zelf rond kan kijken in de VR animatie voelt het alsof je er zelf echt bij bent.

Hoe werkt een VR animatie?

Hoe werkt een VR animatie?

Bij een 360 graden video wordt een virtuele 3D omgeving gebouwd, waarin een virtuele camera wordt geplaatst. Daarna wordt er een grote animatie van deze film gemaakt. Door gebruik te maken van een muis, toetsenbord of je mobiel kan je door de VR animatie kijken. De echte VR ervaring heb je met behulp van een VR bril. Door de bewegingen van je hoofd kijk je rond in de VR animatie net zoals in het dagelijkse leven.

Waarom kiezen voor een VR animatie?

Waarom kiezen voor een VR animatie?

Een VR animatie is een zeer effectief middel om jouw boodschap over te brengen. Een gemiddeld mens onthoudt 10% wat het hoort, 20% van wat het leest en maar liefst 90% van wat het ervaart. Dit zorgt ervoor dat een VR animatie zeer effectief is. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van VR animatie:

 • E-learnings voor werknemers of scholieren
 • Ontwerpen laten zien in VR
 • Huizen bezichtiging
 • Het visualiseren van jouw product

Naast deze verschillende onderwerpen zijn er nog vele andere mogelijkheden. Heb je zelf een idee? Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. Een VR animatie zorgt ervoor dat jouw product of idee tot leven komt.

Voordelen van een VR animatie

Voordelen van een VR animatie

 • Oneindige mogelijkheden
 • Een unieke en onderscheidende manier van communicatie
 • Op maat gemaakte boodschap voor jouw doelgroep
 • Een glasheldere boodschap
 • Ervaren = Meemaken & onthouden
Jeff van Raamsdonk

Jeff van Raamsdonk

Creative Producer

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

Script voor film bedenken-FreshTV

1. Intake met onze videomarketeers

Videomarketing strategie-FreshTV

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

Doel van de videofilm - FreshTV

3. Productie door onze professionals

Video advertenties FreshTV

4. Feedback verwerken

Video CTA-FreshTV

5. Verspreiding van de video

Succesvolle video lancering-FreshTV

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over een VR animatie?

Een VR Animatie is de nieuwe manier om klanten, leerlingen of partners om jouw boodschap over te brengen. De combinatie van beeld, geluid en de ervaring zorgt voor een heldere boodschap die onthouden wordt. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een VR animatie? Kom snel met ons in contact en kom vandaag nog alles nog te weten over een VR animatie laten maken. Beleef bij ons in de VR Room de ervaring van Virtual Reality!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Psst! Niet fruitig genoeg? :(