Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

VR animatie laten maken

360 graden animatiefilm voor jouw organisatie

 • Totaal nieuwe beleving
 • Uniek, opvallend en super gaaf
 • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen VR beleven

VR animatie laten maken door FreshTV

Wil jij jouw bezoekers een levensechte ervaring geven vanuit zijn luie stoel? Wil jij echt voorlopen op je concurrenten? Met een VR animatie van FreshTV bied jij jouw klanten, studenten of cliënten of prospects iets unieks, namelijk een levensechte ervaring. De mogelijkheden voor een VR animatie laten maken zijn eindeloos. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op en weet vandaag nog meer over VR animaties.

Succesvolle voorbeelden

VR Animatiefilm Voorbeeld 1

VR Voorbeeld 2

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen…

Settle Service heeft met de hulp van FreshTV een gaaf, nieuw VR product op de markt gebracht. Veel expertise, denken graag mee met de klant en een leuk team om mee samen te werken. Wij van Settle Service raden FreshTV van harte aan!
Muriel beoordeelde
FreshTV met een
9

— Muriel Klaver, Communicatie adviseur @ Settle Service

Wat ons verbaasde was dat we met nauwelijks informatie aan te leveren, een tekst aangeleverd kregen (een script voor de video) die precies de kern van wat we graag willen promoten weergaf. Heel knap, omdat wij een hele andere dienstverlening hebben dan FreshTV. Dit bedrijf verdient zeker een aanbeveling. Het contact verloopt snel en soepel en het heeft ons weinig tijd gekost om uiteindelijk tot een mooie video te komen!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ Bigshopper

Wat is een VR animatie?

Wat is een VR animatie?

Een VR animatie is een film, waarbij je de kijker het gevoel geeft dat hij de controle heeft over de video. De kijker kan namelijk zelf bepalen waar hij naartoe kijkt. Doordat je zelf rond kan kijken in de VR animatie voelt het alsof je er zelf echt bij bent.

Hoe werkt een VR animatie?

Hoe werkt een VR animatie?

Bij een 360 graden video wordt een virtuele 3D omgeving gebouwd, waarin een virtuele camera wordt geplaatst. Daarna wordt er een grote animatie van deze film gemaakt. Door gebruik te maken van een muis, toetsenbord of je mobiel kan je door de VR animatie kijken. De echte VR ervaring heb je met behulp van een VR bril. Door de bewegingen van je hoofd kijk je rond in de VR animatie net zoals in het dagelijkse leven.

Waarom kiezen voor een VR animatie?

Waarom kiezen voor een VR animatie?

Een VR animatie is een zeer effectief middel om jouw boodschap over te brengen. Een gemiddeld mens onthoudt 10% wat het hoort, 20% van wat het leest en maar liefst 90% van wat het ervaart. Dit zorgt ervoor dat een VR animatie zeer effectief is. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van VR animatie:

 • E-learnings voor werknemers of scholieren
 • Ontwerpen laten zien in VR
 • Huizen bezichtiging
 • Het visualiseren van jouw product

Naast deze verschillende onderwerpen zijn er nog vele andere mogelijkheden. Heb je zelf een idee? Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. Een VR animatie zorgt ervoor dat jouw product of idee tot leven komt.

Voordelen van een VR animatie

Voordelen van een VR animatie

 • Oneindige mogelijkheden
 • Een unieke en onderscheidende manier van communicatie
 • Op maat gemaakte boodschap voor jouw doelgroep
 • Een glasheldere boodschap
 • Ervaren = Meemaken & onthouden
Meet our team

Meet our team

Kom eens langs, of nodig ons uit om ons leuke team te ontmoeten. Met een passie voor Virtual reality en alle mogelijkheden die dit met zich meebrengt. Ons team van videomarketeers en designers vult elkaar aan om jou doelen met video te behalen! Bel ons nu op 085 – 273 8331

 

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

De weg naar een succesvolle VR Animatie

Wij weten precies hoe we jouw 360 graden animatie maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten over een VR animatie?

Een VR Animatie is de nieuwe manier om klanten, leerlingen of partners om jouw boodschap over te brengen. De combinatie van beeld, geluid en de ervaring zorgt voor een heldere boodschap die onthouden wordt. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een VR animatie? Kom snel met ons in contact en kom vandaag nog alles nog te weten over een VR animatie laten maken. Beleef bij ons in de VR Room de ervaring van Virtual Reality!

Offerte ontvangen VR beleven

Logica brengt je van A naar B, maar creativiteit brengt je overal...

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

Hoe maken jullie unieke animatiefilms?

Wij werken met onze eigen animatoren, we besteden niets uit naar vage landen. Elke animatiefilm die we maken is uniek. De stijl van jouw animatiefilm zal je dus niet bij je concurrent aantreffen. Dat betekent dus dat we vanaf scratch aan de slag gaan met jouw animatiefilm, we verzinnen een goed script, adviseren je om je doelgroep te bereiken en “bouwen” jouw animatiefilm op basis van eigen ontwerpen. Bekijk ons portfolio met de unieke verschillende stijlen!

Hoe gaan jullie te werk bij het laten maken van een animatiefilm?

Bij FreshTV Videomarketing werken we vanuit zes heldere stappen om tot een succesvolle animatiefilm te komen. Belangrijk, omdat je op deze manier effectief te werk kan gaan. Je weet immers wat je van elkaar kan verwachten.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV