Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

VR animaties

VR animaties gebruiken voor de journalistiek

  • Onderscheidende content
  • Ervaren is meemaken
  • Objectieve verslaggeving

Offerte ontvangen

VR animaties voor de journalistiek

Wil je jouw nieuws echt overbrengen naar je doelgroep? Wil jij graag als innovatief bekend staan? In de journalistiek zijn virtual reality animaties de toekomst. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van virtual reality animaties voor jouw bedrijf? Lees snel verder of neem direct contact op met FreshTV.

Wat anderen zeggen…

Fris bedrijf met creatieve ideeën en goede vormgevers. Echt blij met het eindresultaat. Zowel de lange als de korte uitleganimatie-video wordt erg enthousiast en leuk door onze klanten ontvangen. Samenwerking smaakt absoluut naar meer!
Peter beoordeelde
FreshTV met een
9.2

— Peter Jan Kooyenga, Directeur @ Opeinstein

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Waarom VR animaties voor de journalistiek gebruiken?

Waarom VR animaties voor de journalistiek gebruiken?

Er zijn 3 punten waarom VR animaties voor de journalistiek werken.

  • Ervaren is meemaken
  • Objectieve verslaggeving
  • Onderscheiden van de concurrentie

Ervaren is meemaken

In de journalistiek wil je de doelgroep graag onderdompelen in je verhaal, het helemaal laten meemaken. Dit kan niet op een betere manier dan met een virtual reality animatie. Door een VR animatie zet je de doelgroep midden in je verhaal. Wat heeft er zich afgespeeld? Dit kan je doelgroep nu echt meemaken. Op deze wijze maakt je verhaal meer indruk en wordt de boodschap beter ontvangen.

Objectieve verslaggeving

Elk journalistiek verhaal of afbeeldingen geven een bepaald kader. Dit zorgt ervoor dat geen verhaal volledig objectief is. Het grote voordeel van een VR animatie voor de journalistiek is dat er geen kaders zijn. De doelgroep maakt namelijk zelf mee wat er gebeurd, kan om zich heen kijken en heeft het gevoel midden in het verhaal te zijn.

Onderscheiden van de concurrentie

Media platformen zijn er genoeg, maar hoeveel media platformen laten je het nieuws echt meemaken? Met een VR animatie kan je jezelf onderscheiden van andere media en journalisten. Je geeft je doelgroep de ultieme ervaring, waarmee je jouw verhaal echt overbrengt.

Waarom zijn VR animaties effectief?

Waarom zijn VR animaties effectief?

Een VR animatie is een zeer effectief middel om jouw boodschap over te brengen. Een gemiddeld mens onthoudt 10% wat het hoort, 20% van wat het leest en maar liefst 90% van wat het ervaart. Dit zorgt ervoor dat een VR animatie zeer effectief is. De mogelijkheden voor VR animaties zijn eindeloos, ook voor educatie.

Heb je zelf een idee voor jouw virtual reality animatie? Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. Een VR animatie zorgt ervoor dat jouw product of idee tot leven komt.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten VR animatie gebruiken voor de journalistiek?

Een VR Animatie is de nieuwe manier om klanten jouw boodschap over te brengen. De combinatie van beeld, geluid en de ervaring zorgt voor een heldere boodschap die onthouden wordt. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een VR animatie voor journalistiek? Kom snel met ons in contact en kom vandaag nog alles te weten over een VR animatie laten maken.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV