Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

VR animaties

VR animaties voor de toeristenindustrie

  • Onderscheidende van concurrentie
  • Verrassend effectief
  • Hogere conversies

Offerte ontvangen

VR animaties voor de toeristenindustrie

Wil jij graag als innovatief bekend staan? Wil jij vakantiegangers een extra ervaring meegeven zodat ze de juiste vakantie kiezen? In de toeristenindustrie zijn virtual reality animaties de toekomst. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijk van virtual reality animaties voor jouw bedrijf? Lees snel verder of neem direct contact op met FreshTV.

Wat anderen zeggen…

FreshTV is een heel professionele club en een verlengstuk van de communicatie afdeling! Ze zijn behulpzaam, denken met je mee en zijn super geduldig. Een frisse en creatieve partij om mee samen te werken aan animaties en bedrijfsvideo's.
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
8.2

— Marjolein Overbosch, Communications Manager @ DMT Environmental Technology

FreshTV heeft voor Wireless Value een animatie gemaakt. Doel was om een complex product in 1 minuut helder en duidelijk uit te leggen. FreshTV heeft onze verwachtingen overtroffen. De communicatie met de projectmanager tijdens het traject was helder en vlot.
Bas beoordeelde
FreshTV met een
9.0

— Bas Visser, Sales- en marketingmanager @ Wireless Value

Waarom virtual reality animaties voor toeristenindustrie gebruiken?

Waarom virtual reality animaties voor toeristenindustrie gebruiken?

Er zijn twee punten waarom een VR animatie voor de toeristenindustrie werkt.

  • Hogere conversies
  • Onderscheiden van de concurrentie

Hogere conversies dankzij VR animaties

Door een VR animatie maak je het product tastbaar voor je klanten. Een VR animatie kan in de toeristenindustrie worden gebruikt om klanten warm te maken voor hun vakantie. Met de VR animaties van FreshTV laat je je klanten alvast rondkijken in de prachtige hotels. Je klanten krijgen al direct het vakantiegevoel en een gevoel bij de hotels. Dit zorgt voor hogere conversies en meer omzet.

Onderscheiden van de concurrentie

Wil jij je echt onderscheiden van alle concurrentie in de toeristenindustrie? Geef dan je klanten een totaal nieuwe ervaring met een VR animatie van een vakantiebestemming met een VR animatie van FreshTV. Een VR animatie kan jouw USP zijn, waarom mensen naar jou toekomen. Naast de VR animaties voor de toeristenindustrie, zijn wij ook gespecialiseerd in animaties voor de makelaardij, retail, journalistiek, entertainment en auto industrie.

Waarom zijn VR animaties effectief?

Waarom zijn VR animaties effectief?

Een VR animatie is een zeer effectief middel om jouw boodschap over te brengen. Een gemiddeld mens onthoudt 10% wat het hoort, 20% van wat het leest en maar liefst 90% van wat het ervaart. Dit zorgt ervoor dat een VR animatie zeer effectief is. De mogelijkheden voor VR animaties zijn eindeloos, ook voor educatie.

Heb je zelf een idee voor jouw virtual reality animatie? Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. Een VR animatie zorgt ervoor dat jouw product of idee tot leven komt.

 

Aron Imandikromo

Aron Imandikromo

Senior 3D en VR animator

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten VR animatie gebruiken voor de toeristenindustrie?

Een VR Animatie is de nieuwe manier om klanten jouw boodschap over te brengen. De combinatie van beeld, geluid en de ervaring zorgt voor een heldere boodschap die onthouden wordt. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een VR animatie voor toeristenindustrie? Kom snel met ons in contact en kom vandaag nog alles te weten over een VR animatie laten maken. Beleef bij ons in de VR Room de ervaring van Virtual Reality!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Wie zijn de mannen en vrouwen achter FreshTV Videomarketing?

Samenwerken doe je niet zozeer met een bedrijf, maar eerder met de mensen die er werken. Daarom stellen wij ons graag persoonlijk voor! Leer ons kennen door een kijkje te nemen op de Over ons webpagina of door een afspraak te plannen bij jullie of bij ons op kantoor. Wij serveren homemade smoothies!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV