Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

VR animaties

VR animaties gebruiken voor educatie & trainingen

  • Onderscheidende content
  • Duidelijke, heldere boodschap
  • Creatief, interactief & innovatief

Offerte ontvangen

VR animatie gebruiken voor educatie en trainingen

Ben je op zoek naar de nieuwe manier van leren? Wil je jezelf bestempelen als innovatief en de kwaliteit van educatie vergroten? Op het gebied van educatie en trainingen zijn virtual reality animaties de toekomst.

Wat anderen zeggen…

Ik ben zeer tevreden over de video's die FreshTV voor Dansk.nl heeft gemaakt. We hadden eigen materiaal dat van matige kwaliteit was. Toch heeft FreshTV er iets moois van weten te maken. Zeer professionele begeleiding, strakke planning. Fijn!
Marlous beoordeelde
FreshTV met een
9

— Marlous Lub, Sales & Marketing Manager @ Dansk.nl

De samenwerking was goed. Snel schakelen, briefing werd goed opgepakt. Begeleiding bij vlog was goed. Vanuit TKP werken we al jaren samen met FreshTV en dat blijven we graag doen.
Martijn beoordeelde
FreshTV met een
9

— Martijn Leppink, Senior Consultant @ TKP Pensioen

Waarom VR animaties gebruiken voor educatie en trainingen?

Waarom VR animaties gebruiken voor educatie en trainingen?

Hoe zorg je ervoor dat taaie rekensommen sneller worden begrepen? En hoe leer je gemakkelijk de BHV technieken uit je hoofd? Met de VR animaties van FreshTV wordt dit zeer gemakkelijk. Hoe zorg je er namelijk voor dat je studenten of collega’s iets onthouden? Dit doe je door ze het te laten meemaken. Dit maken de VR animaties van FreshTV mogelijk.  Daarnaast vinden mensen deze manier van leren ook leuker. Dit zorgt voor meer interesse wat ook de effectiviteit van de VR animaties voor educatie en trainingen vergroot.

Door de introductie van virtual reality animaties verandert de manier van trainen en lesgeven. Door virtual reality kan de student zelf meemaken hoe een medische ingreep verloopt, fouten herkennen en kunnen situaties geanalyseerd worden.

Waarom zijn VR animaties effectief?

Waarom zijn VR animaties effectief?

Een VR animatie is een zeer effectief middel om jouw boodschap over te brengen. Een gemiddeld mens onthoudt 10% wat het hoort, 20% van wat het leest en maar liefst 90% van wat het ervaart. Dit zorgt ervoor dat een VR animatie zeer effectief is. De mogelijkheden voor VR animaties zijn eindeloos, ook voor educatie.

Heb je zelf een idee voor jouw virtual reality animatie? Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. Een VR animatie zorgt ervoor dat jouw training of idee tot leven komt.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog alles weten VR animatie gebruiken voor educatie en trainingen?

Een VR Animatie is de nieuwe manier om klanten, leerlingen of partners om jouw boodschap over te brengen. De combinatie van beeld, geluid en de ervaring zorgt voor een heldere boodschap die onthouden wordt. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een VR animatie voor educatie en trainingen? Beleef bij ons in de VR Room de ervaring van Virtual Reality! Kom snel met ons in contact en kom vandaag nog alles te weten over een VR animatie laten maken.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV