Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Vrolijke feestdagen

Heb jij onze winterwens al gezien?

  • Fijne kerstdagen...
  • ... en een gelukkig 2018!

Videostrategie 2018 bepalen

Vrolijke feestdagen!

Met trots kijken wij terug op een jaar vol pronkstukken aan video- en animatiefilms. Wij danken jullie voor een fantastisch 2017 en zien elkaar graag weer (gezond en wel!) in 2018. Fijne feestdagen! Hartelijke groet, FreshTV Videomarketing

Heb jij onze vrolijke winterwens al gezien?

Vrolijke feestdagen 2018

Bekijk snel deze video!

We hebben dit jaar onder meer video's mogen maken voor:

6 succesfactoren tot een succesvolle videoproductie

Wij weten precies hoe we jouw video of animatie in 2018 kunnen laten scoren

Doel van de videofilm - FreshTV

1. Doel van de videofilm

Script voor film bedenken-FreshTV

2. Script vaststellen

Videomarketing strategie-FreshTV

3. Marketing strategie

Succesvolle video lancering-FreshTV

4. Lancering van de video

Video advertenties FreshTV

5. Video Ads

Video CTA-FreshTV

6. Door klikken (CTA)

Marianne de Graaf

Marianne de Graaf

Projectmanager Animatie

Ben jij al overtuigd van de inzet van video en/of animatie? Graag nemen we samen de mogelijkheden van film voor jouw organisatie door. Uiteraard onder het genot van een home made smoothie!

Waarom het leven moeilijker maken dan het is? Als projectleider van animatie-producties is het de uitdaging om complexe materie terug te brengen naar de kern tot een duidelijk verhaal. Waar ik gelukkig van word? Een schijnende zon!

Bekijk het complete FreshTV team

Ook scoren met video?

Wil je jouw boodschap ook duidelijk en helder communiceren? FreshTV kan je daar bij helpen. Kom een frisse smoothie met ons drinken en ontdek het geheim achter een goede animatie!

Videostrategie 2018 bepalen
Of maak vrijblijvend een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.