Vandaag gesloten
Bel mij terug

Content Marketing

Ontdek waar jouw kansen liggen

  • Content is cruciaal
  • De puntjes op de i

Offerte ontvangen

Wat is content marketing?

Content marketing is populairder dan ooit. We hebben een digitale ontvanger om programma’s op te nemen en vervolgens reclames te skippen. Bij FreshTV Videomarketing begrijpen we dat de traditionele marketing steeds minder de aandacht trekt, en dat er een betere manier moet zijn. Contentmarketing is de oplossing. Volgens het Content Marketing Institute, één van de drijvende krachten achter de popularisering van de term contentmarketing, is contentmarketing een “strategische marketingaanpak gericht op het creëren en verspreiden van waardevolle, relevante en consistente content”. Het doel van contentmarketing is het aantrekken en behouden van klanten, met als intentie het gedrag van de consument te veranderen of te verbeteren. Eigenlijk is contentmarketing dus de verbinding van de klant met het merk.

Succesvolle voorbeelden van content marketing

Nieuw onderwijsinitiatief Leergemeenschap020

Content marketing in de vorm van een heldere animatiefilm.

Content marketing door FreshTV Videomarketing

Scoren met content op een manier die past bij jouw organisatie.

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Als een dag filmen in een kleinschalige kinderopvang zo goed loopt heb je zeker te maken met echte professionals. Goede samenwerking en erg belangrijk: ze gingen ontzettend leuk met de kinderen om. Mijn complimenten!
Marjolein beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Marjolein de Haas, Gastouder @ SKSG Kinderopvang

Wij zijn buitengewoon tevreden over de video's die FreshTV voor ons heeft gemaakt. Binnen no time stond de video op ons YouTube kanaal!

— Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN)

Content is cruciaal

Content is cruciaal

Content marketing is de kunst van het communiceren met (toekomstige) klanten, zonder dat je hen opdringt iets van je te kopen. Voor een goede contentmarketingstrategie moet je allereerst als bedrijf je eigen uitdagingen en kansen in kaart brengen. FreshTV helpt je daarbij. Wie ben je, waar sta je voor en waar ga je voor? Waar liggen er kansen? Wie is mijn doelgroep en waar ligt zij ’s nachts wakker van? Richt je je op bestaande klanten of probeer je nieuwe te bereiken? Een greep uit de vragen die FreshTV samen met jou beantwoordt.

In plaats van het continu pitchen van je producten of diensten helpen wij je klant slimmer te maken met behulp van contentmarketing. Immers, als jij met je bedrijf consistente, doorlopende, waardevolle informatie aan de koper kunt leveren, beloont de koper jou uiteindelijk met zijn/haar bedrijf en loyaliteit. Content is het heden en de toekomst van marketing: goede contentmarketing zorgt ervoor dat een persoon anders leest, anders denkt en zich anders gedraagt.

De puntjes op de i

De puntjes op de i

Iedereen kan een goed verhaal schrijven, zolang het maar de volgende vijf punten bevat: persoonlijkheid, eerlijkheid, interactie, focus en helderheid. Bij FreshTV finetunen we jouw verhaal. Het bieden van content kan niet alleen een heleboel nieuwe klanten of bezoekers opleveren, maar zal ook leiden tot een stijging van je omzet.

Er zijn verschillende soorten content die je met elkaar kunt afwisselen om uiteindelijk jouw doelgroep te verleiden jouw producten of diensten te kopen: content waarmee je mensen iets nieuws leert, content waarmee je werkt aan de relatie met je publiek en vertrouwen opbouwt en content waarmee je interactie creëert of je doelgroep tot actie aanzet. Achterliggende doelen van deze soorten content zijn merkbekendheid (branding), klantwerving, leadgeneratie of bijvoorbeeld thought leadership, waarbij je een top of mind awareness creëert.

Sebastiaan Kusters

Sebastiaan Kusters

Creative Producer Video

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Welk doel heb jij voor ogen?

Wat je doel ook is, wij gaan graag de uitdaging aan! Kom een smoothie met ons drinken en dan laten we zien waar je kansen liggen.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

Wat zijn de kosten van het laten maken van een videofilm?

Hoe mooi zou het zijn als we, net als in een restaurant, een overzichtelijke menukaart zouden hebben met heldere prijzen? Helaas is dat met producten en diensten die op maat gemaakt worden niet mogelijk.

De kosten van een videofilm zijn namelijk sterk afhankelijk van de hoeveelheid locaties waar gefilmd moet worden, de benodigde filmcrew (acteurs, licht acteurs die je in de film wilt hebben en uiteraard de hoeveelheid productiekosten die daarmee gepaard gaan. Om jou toch snel een prijsindicatie te geven voor de plannen die jij met video hebt, vragen wij je ons offerteformulier in te vullen. Binnen één werkdag ontvang je een reactie!

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV