Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Werf nieuwe medewerkers met een professionele Werken Bij video

'Werken bij' video laten maken

  • Krachtig onderscheidend
  • Vacatures laten opvallen
  • Geeft goed gevoel van de werksfeer

Offerte ontvangen Afspraak maken

‘Werken bij’ video laten maken

De meeste bedrijven publiceren lange, saaie vacatureteksten waarin staat hoe leuk en uniek hun bedrijf wel niet is. En dat ze op zoek zijn naar die ene duizendpoot zonder 9-tot-5 mentaliteit voor wie snel schakelen geen probleem is. Maar teksten worden als saai en vervelend beschouwd. Helemaal als ze langer zijn dan één A4tje en vol zitten met vakjargon. Hoe spoor je desondanks het juiste talent op voor jouw organisatie? Door een ‘werken bij’ video te laten maken

Succesvolle voorbeelden van werken bij films

UMCG Employer Branding Chirurgie

Employer Branding ChipSoft (Margie)

Werken als Ontwikkelaar bij ChipSoft. Margie neemt je mee tijdens haar werkdag.

Employer Branding

Pensioen made easy

Employer Branding Spril

Dé Workforce Management & Personeelsplanning Specialist www.spril.nl

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen over onze bedrijfsfilms

Wij hebben FreshTV voor diverse projecten ingezet met een super eindresultaat. Prettige samenwerking, professioneel maar relaxed. Op naar de volgende video-samenwerking!
Stefanie beoordeelde
FreshTV met een
9.3

— Stefanie Beers, Adviseur Marketing & Communicatie @ ChipSoft

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Video als activerend medium

Video als activerend medium

Door een video te laten maken voor je vacatures laat je zien waarom jij een interessante organisatie bent om bij te werken. De sollicitant proeft live de sfeer binnen jouw organisatie en ziet – en voelt – wat er allemaal bij een bepaalde functie komt kijken. Met jouw enthousiasme trek je ze over de streep; ze weten waarom het leuk is om voor jullie te werken. Ontvang direct een prijs!

‘Werken bij’ video’s voorrang op Google

‘Werken bij’ video’s voorrang op Google

Een ‘werken bij’ video laten maken is dus populair, want het brengt de juiste boodschap over met emotie. Daarbij komt dat een groeiend aantal mensen Google en YouTube gebruikt voor het vinden van de juiste vacature. Sterker nog, Google geeft ook in 2019 nog meer voorrang aan hoogwaardige videocontent in de zoekresultaten!

Voordelen van een ‘werken bij’ video laten maken

Voordelen van een ‘werken bij’ video laten maken

  • In plaats van saaie tekst vertel jij met enthousiasme over de functie-inhoud;
  • Door een ‘werken bij’ video te laten maken, breng je emotie over, waardoor potentieel talent gelijk feeling met je organisatie krijgt;
  • Door een sterke combinatie van mens in beeld aangevuld met goede achtergrondmuziek blijft jouw kijker geboeid;
  • Scoort hoog bij zoekmachines;
  • Hoge respons: op vacaturevideo’s wordt meer gereageerd dan alleen vacatureteksten. Wist je dat mensen ze op social media bijvoorbeeld twaalf keer zo vaak delen?
De perfecte kandidaat vinden?

De perfecte kandidaat vinden?

Redenen te over om een ‘werken bij’ video te laten maken. Wil jij ook al jouw vacatures succesvol invullen? Geef ons een belletje of laat je gegevens achter voor een vrijblijvende afspraak met ons en één van onze beroemde smoothies te komen proeven.

Victor Teeselink

Victor Teeselink

Video consultant

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle videoproductie

Wij weten precies hoe we jouw videoproductie maximaal kunnen laten scoren!

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Videoproductie laten maken?

Ben je benieuwd geworden naar de concrete voordelen van een videoproductie? Wij vertellen je er graag alles over in een persoonlijk gesprek. Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden en kansen van videomarketing? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring met het maken van animaties, bedrijfsfilms, video’s voor employer branding en explanimations, om maar eens wat te noemen. Leer ons kennen en kijk wat we voor je kunnen betekenen!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Kan ik vrijblijvend met jullie sparren over de inzet van video?

Natuurlijk kan dat! Sterker nog, een kennismaking waarbij we de doelstellingen en ideeën bespreken is noodzakelijk om tot succes te komen. Wij serveren homemade smoothies. Neem jij contact met ons op voor het maken van een afspraak? Tot snel!

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV