Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Vacatures moeilijk te vullen?

Laat een Wervingsvideo maken

  • Prachtige content voor Indeed
  • Nieuwe collega's sneller gevonden
  • Betere kandidaat werving

Offerte ontvangen Voorbeeld films

Wervingsvideo laten maken?

De gezelligheid op de werkvloer, het prachtige bedrijfspand en de befaamde bedrijfsuitjes. De sfeer in een bedrijf is lastig te beschrijven en proef je niet in een vacaturetekst. Met een wervingsvideo lukt het wèl om dat gevoel over te brengen.

Vul je vacature razendsnel met employer branding video!

Voorbeelden van Wervingsvideo's

Employer Branding AdResults

We mind your business, we mind your AdResults

Employer Branding

Pensioen made easy

Employer Branding ChipSoft (Margie)

Werken als Ontwikkelaar bij ChipSoft. Margie neemt je mee tijdens haar werkdag.

Employer Branding DMGR

Ingenieurs en adviseurs van de toekomst

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!
Kelly beoordeelde
FreshTV met een
8

— Kelly Louwen, Design & Campaign Specialist @ Ticketmaster

Een leuk team, erg positief ingesteld, dat goed werk levert en snel reageert. Kortom: als je op zoek bent naar een professionele video, dan is dit het bedrijf om in te huren. Ik kan niet anders zeggen dan dat onze verwachtingen overtroffen zijn. We hebben er nagenoeg geen werk van gehad qua voorbereiding en zij hebben alles heel netjes opgesteld qua planning, script, etc. Ze weten precies wat ze moeten doen om het doel van de video te bereiken!
Robert beoordeelde
FreshTV met een
10

— Robert Schippers, Directeur @ AdResults

Wervingsvideo

Wervingsvideo

Je als bedrijf ten opzichte van je concurrenten op een fantastische manier onderscheiden? Geen saaie vacaturetekst, maar een authentieke film waarin het bedrijf en de functie in de schijnwerpers worden gezet.

Een film die je kan inzetten op al je social media kanalen zoals LinkedIn, Instagram, Facebook en op de vacaturebanken zoals Indeed. Bel direct vrijblijvend met onze specialisten voor meer informatie!

Een wervingsvideo laten maken, hoe werkt dat?

Een wervingsvideo laten maken, hoe werkt dat?

Een wervingsvideo geeft kandidaten een goed beeld van het bedrijf. Letterlijk. Jij en je collega’s vertellen over het bedrijf en brengen zo het enthousiasme over voor de camera. Ons team ondersteunt en begeleidt de collega’s tijdens het filmen. Geen acteurs, maar een eerlijk verhaal. Sfeervolle beelden, de juiste achtergrondmuziek en een professionele montage doen de rest. Zo ontstaat het verhaal van jouw bedrijf binnen één minuut.

Vacature films

Vacature films

De wervingsvideo of vacature film kan inzoomen op een specifieke vacature of juist het bedrijf in alle aspecten laten zien. Ons creatieve marketing team denkt mee over de meest succesvolle formule. Een wervingsvideo laten maken door het team van FreshTV is een mooie ervaring die zich uitbetaalt.

Een wervingsvideo laten maken, wat levert het op?

Een wervingsvideo laten maken, wat levert het op?

Wil je in de huidige tijd nieuwe medewerkers werven? Dan is het raadzaam een wervingsvideo te laten maken. Als bedrijf is het onverstandig om achter te blijven. Video is namelijk meer dan een trend. Het is een belangrijk medium geworden. Wanneer je een video hebt laten maken betaalt dit zich uit in de respons. Op wervingsvideo’s wordt meer gereageerd dan op een standaard vacaturetekst.

We hebben al vele Wervingsvideo’s geproduceerd voor verschillende branches:

  • IT
  • Zorg
  • Retail
  • Financieel
  • Dienstverlening
  • Architectuur
  • Industrie
Verspreiding

Verspreiding

Jouw Wervingsvideo kan bij een goede videodistributie een grote hit worden onder jouw doelgroep op sociale media. Een aansprekende film wordt graag gedeeld en bereikt zo die talenten die je graag binnen wilt halen. Ook zoekmachines houden van video’s. Wij kunnen je adviseren over zoekmachineoptimalisatie in combinatie met wervingsvideo’s, zodat jullie bedrijfsvideo de hoge score krijgt die hij verdient.

Sebastiaan Kusters

Sebastiaan Kusters

Creative Producer Video

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 stappen naar een Employer Branding video

Onze specialisten weten hoe we jouw employer branding video laten scoren

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Vandaag nog meer weten over employer branding?

Wil je niet meer het risico lopen dat de perfecte kandidaat voor je functie afhaakt omdat zij of hij geen goed beeld krijgt van je bedrijf? FreshTV maakt hoogwaardige Employer branding video’s om werkgevers en werknemers bij elkaar te brengen. Wij laten jouw bedrijf van de beste kant zien, zodat potentiële werknemers enthousiast bij je zullen solliciteren. We vertellen je hier graag meer over, en beantwoorden al je vragen in persoon. Aarzel dus niet om contact op te nemen of om een smoothie met ons te drinken, en meer te weten te komen over de kansen van employer branding en videomarketing voor jouw bedrijf!

Offerte ontvangen Smoothie drinken

Logica brengt je van A naar B, Employer Branding films brengen je overal ;)

Veelgestelde vragen

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

Komen jullie op locatie filmen?

Wij komen op locatie filmen als dat past binnen het concept. Het is niet altijd even spannend om een kantoor te filmen. Daarom kiezen we soms voor andere locaties die beter aansluiten bij het verhaal dat we willen vertellen. Een employer branding film wordt wel altijd op de locatie gefilmd waar de vacature ingevuld zal worden. Aangezien je het echte beeld van de locatie wilt weergeven is het niet logisch dit ergens anders op te nemen.

Moet ik zelf met ideeën komen of bedenken jullie alles?

Als doorgewinterde videomakers hebben wij veel ervaring met het schrijven van scripts voor video- of animatiefilms. Op basis van jullie wensen en ideeën laten wij onze denktank draaien om tot een lekker lopend en bovenal succesvol script te komen. Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over de inhoud van de film. Deel jouw input via ons jouw verhaalformulier!

Kan ik ook zelf aan de slag met video?

Dat hangt natuurlijk af van wie je bent. Onze ervaring is dat het laten maken van een succesvolle video nog wel eens onderschat wordt. Vaak wordt er buitengewoon belangrijke zaken over het hoofd gezien als de ideale lengte, inhoud en call to action van de video. Naast dat dit zonde is, ligt er ook gevaar op de loer. Een slechte video is namelijk schadelijk voor het imago van je bedrijf. In dat geval doe je er goed aan om de video offline te houden en te wachten tot het moment dat je de investering in een video-expert wel kunt en wilt maken. Wij denken graag met je mee over hoe je het beschikbare budget het beste kunt inzetten om je doelstellingen te behalen!

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV