Beter omgaan met YouTube:

5 Tips om jouw YouTube kanaal scherp in beeld te krijgen!


youtube-kanaal-optimaliseren-2

Vul je gegevens in en download GRATIS eBook!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scoren met YouTube marketing?

Je kan er simpelweg niet meer omheen. Zodra je een zoekopdracht uitvoert op Google, verschijnen er video thumbnails in de zoekresultaten en zodra je op YouTube kijkt (via je desktop, tablet of smartphone) zal het je niet ontgaan zijn dat de video advertenties en populaire video’s voorbij vliegen.

Video is hot en er wordt verwacht dat in er in 2018 meer geld wordt uitgegeven aan online video reclame dan aan TV reclame.

YouTube kanaal optimaliseren - FreshTV Videomarketing

Als moderne ondernemer of marketeer zet jij natuurlijk al de eerste stappen om jezelf te onderscheiden van de concurrentie. Zo ben je al druk bezig met een krachtige (niet te lange) bedrijfsfilm, productvideo’s, reviews, noem maar op. Het doel? Je wilt beter gevonden worden op niet alleen Google, maar ook op YouTube, de één na grootste zoekmachine ter wereld om zo jouw diensten en producten zichtbaarder en toegankelijker te maken op het groeiende internet.

Maar hoe zet je deze videocontent weg? Je hebt namelijk in deze videocontent geïnvesteerd en deze moet goed gepresenteerd worden. Vandaag beginnen we dan ook bij de basis en draait het om die eerste, cruciale indruk.


.

Vragen? Luc en Suzan staan voor je klaar!

Luc Smiers - FreshTVSuzan Abbas - FreshTV

.