Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

YouTube Marketing

  • 7,5 miljoen Nederlanders maken gebruik van YouTube
  • Dagelijks gebruiken 1,7 miljoen Nederlanders YouTube (31% hoger dan vorig jaar)
  • Één na grootste zoekmachine van de wereld

Offerte ontvangen

YouTube Marketing

Waarom YouTube marketing? YouTube is hét videomarketing kanaal van deze tijd. YouTube is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot het populairste video platform ter wereld. De slagzin YouTube, Broadcast Yourself inspireerde inmiddels miljoenen mensen om filmpjes te maken en te delen. Dit geeft ook al aan hoe groot de mogelijkheden zijn voor online video marketing. YouTube filmpjes worden namelijk steevast voorafgegaan door korte video advertenties (video ads). Onze specialisten weten precies hoe je met deze zogenaamde YouTube video ads opvalt tussen de concurrentie en de juiste doelgroep bereikt.

Succesvolle voorbeelden van YouTube marketing

Enjoying the friendly Migo® pear on the go

Ontdek hoe de deze peer je altijd laat lachen, ondanks de situatie...

YouTube marketing door FreshTV Videomarketing

Succesvol scoren op YouTube kan bijvoorbeeld door de inzet van een heldere uitleganimatie. Maak complexe content in no time glashelder!

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Iedereen was dolenthousiast over de aanpak en resultaten van FreshTV Videomarketing!
Jan beoordeelde
FreshTV met een
8.5

— Jan de Boer, Eigenaar @ Sunday's

Voor onze hardloopevenementen hopen we natuurlijk op zoveel mogelijk inschrijvingen. We merkten dat er voor ons online veel winst te behalen viel. Hier hebben we FreshTV Videomarketing voor ingeschakeld. De aftermovies die zij hebben gemaakt worden goed bekeken, geliked en gedeeld!
Elske beoordeelde
FreshTV met een
9.2

— Elske Dijkstra, Senior Project Manager @ Golazo Noord Nederland

Televisie Commercial vs YouTube Ads

Televisie Commercial vs YouTube Ads

Uit recent onderzoek blijkt dat de gemiddelde impact van televisiereclame ongeveer op 52% ligt. Maar de impact van een YouTube pre-roll (advertentievideo voordat de video start die je aanklikt) is al opgeklommen naar 48%. Dat ligt dus heel dicht bij elkaar, terwijl de kosten voor het uitzenden van televisiereclame soms wel 100x zo duur zijn als een YouTube reclame.

De kracht van YouTube Marketing

De kracht van YouTube Marketing

FreshTV Videomarketing maakt YouTube ads die aanslaan bij je doelgroep. Wij adviseren je stap voor stap hoe je met YouTube marketing video en animatiefilms in kunt zetten in het reclamenetwerk van YouTube. Het grote voordeel van YouTube marketing is dat je zeer gericht kunt adverteren. Je kunt vooraf de karakteristieken van jouw doelgroep in kaart brengen en je ads gericht tonen.

Peter de Graaf

Peter de Graaf

Videomarketing specialist

Ik help je graag met een duidelijk advies over de juiste inzet van video en animatie voor jouw organisatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Heldere prijsafspraken

Hoeveel kost het om te adverteren op YouTube via FreshTV? Die vraag beantwoorden we aan de hand van de resultaten die je wilt gaan behalen met een YouTube campagne. FreshTV houdt zaken graag helder en maakt vaste prijsafspraken met je, zodat je niet achteraf wordt geconfronteerd met onverwachte rekeningen. Leer ons kennen onder het genot van een smoothie bij ons op het kantoor!

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Om meer views te krijgen op je YouTube video’s moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is zaak dat jij Google/YouTube vertelt waar de video over gaat. Dat doe je door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol. Is de film te lang? Dan klikt je doelgroep minder snel op de video en kijken ze deze vervolgens ook minder vaak tot het einde uit. Zonde! PS: het aantal views zegt nog niets over het succes van de film. Voor meer informatie neem contact op met onze adviseurs.

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV