Bel ons op 085 - 273 8331
· Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

YouTube video laten maken?

Wij zorgen dat je video scoort op YouTube!

  • Gevonden worden op relevante zoekopdrachten
  • Gemiddeld 100 keer goedkoper dan een TV reclame
  • YouTube is de één na grootste zoekmachine van de wereld

Offerte ontvangen

Een doeltreffende YouTube video laten maken

Wil je succes met een Youtube video? FreshTV zal je gegarandeerd succes bieden met de verspreiding van video op wereld’s grootste videoplatform. Het grootst videoplatform? Jazeker! YouTube geeft zoveel kansen voor bedrijven, dat het zou zonde zijn als je hier geen gebruik van maakt. YouTube wordt elke maand bezocht door meer dan één miljard unieke bezoekers. Wij leveren niet alleen gave videoproducties, maar zorgen er ook voor dat jouw YouTube video’s goed bekeken worden en het achterliggende doel bereikt wordt. Wacht niet langer met een YouTube video laten maken en bespreek je mogelijkheden onder genot van een verse smoothie.

Succesvolle voorbeelden van een YouTube video laten maken

Woonsquare online commercial

Neem de woonsquare reclamefolder niet mee op vakantie!

YouTube marketing door FreshTV Videomarketing

Succesvol scoren op YouTube kan bijvoorbeeld door de inzet van een heldere uitleganimatie. Complexe materie is binnen no time glashelder!

Bekijk meer in ons portfolio

Wat anderen zeggen...

Freshtv heeft een mooie en originele bedrijfsfilm gemaakt. Ze zijn flexibel maar soms ook standvast, wat achteraf niet zo verkeerd was.
Henry beoordeelde
FreshTV met een
9.1

— Henry Mensen, Technical Sales @ Intercol Adhesives

Opvallen met YouTube video

Opvallen met YouTube video

Het is belangrijk dat jouw YouTube video aan de juiste eisen voldoet en daarnaast ook nog eens de juiste doelgroep bereikt. Wij weten exact waar een doeltreffende video aan moet voldoen om zichtbaar resultaat te behalen.

De mogelijkheden bij het laten maken van een YouTube video zijn enorm. We leveren advies op maat en komen samen tot een video die zijn doel treft. Wij maken een video voor YouTube waar je trots op zult zijn!

Lage kosten met YouTube video

Lage kosten met YouTube video

Een groot voordeel is dat de kosten van het vertonen van YouTube video veel lager zijn dan bijvoorbeeld een TV reclame. De kosten van een YouTube video liggen gemiddeld 100 keer lager dan een TV reclame.

Daarnaast is YouTube de één na grootste zoekmachine van de wereld. Ga met de trend mee en laat ons meedenken over de inzet van video op YouTube. Wij adviseren en komen met een YouTube video die volledig aansluit bij jouw wensen.

Sebastiaan Kusters

Sebastiaan Kusters

Creative Producer Video

Ik adviseer je graag over het behalen van jouw doelstellingen met de inzet van video en animatie. Bel me op 085 - 273 8331

Bekijk het complete FreshTV team

6 succesfactoren tot een succesvolle video

Wij weten precies hoe we jouw video maximaal kunnen laten scoren.

1. Creatieve sessie met onze videomarketeers

2. Script schrijven / Verhaallijn uitwerken

3. Productie voorbereiden

4. Produceren

5. Feedback verwerken

6. Resultaten checken

Overtuigd om een YouTube video te laten maken door FreshTV?

Wil je een video voor YouTube laten maken die scoort? Wij komen met passend advies en helpen je graag! Kom langs en bespreek je mogelijkheden. We verwelkomen je graag bij ons op kantoor onder genot van een frisse smoothie.

Offerte ontvangen
Of maak direct een afspraak

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Waarom is de kwaliteit van de video zo belangrijk?

De uitstraling van je merk of organisatie is van zeer groot belang. Je gaat toch ook niet zelf even snel het briefpapier ontwerpen en afdrukken? Zorg dat de video kwaliteit heeft die past bij het bedrijf. Een slechte video heeft een groter (negatief) effect op het imago van je bedrijf dan geen video.

Waarom moet ik voor FreshTV Videomarketing kiezen?

Er zijn veel bedrijven die video’s en animaties maken. Aan creativiteit, leuke filmapparatuur en enthousiasme geen gebrek. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook kijken naar datgene wat je wilt bereiken met de video- of animatiefilm. Het denkwerk over wie je op welke manier wilt gaan bereiken met je video’s is waanzinnig belangrijk om je videocampagne tot een succes uit te rollen. Wij zorgen dat jouw video zichzelf dubbel en dwars terugverdiend. Met een uitgekiende strategie die al start tijdens het schrijven van het script.

Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

Een goed passende offerte stellen we op door middel van een (telefonisch) gesprek. Dit doen we om de aanvraag van de juiste oplossing te voorzien. Wij gaan voor succes en passen de offerte aan op basis van de input die jij ons geeft! Hierbij houden we onder andere rekening met doelstellingen, budget en deadlines.

+

Doorzoek de FreshTV website

Of zoek direct naar Commercial, Animatie, of Bedrijfsfilm.

+

FreshTV.nl maakt gebruik van heerlijke cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van onze website gaat u hier mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u  onze cookies accepteert. Lees hier onze Privacy Statement

Stay Healthy! FreshTV